News Flash:

Cum va fi vremea miercuri si joi in intreaga tara

31 Martie 2015
1271 Vizualizari | 0 Comentarii
Vremea se va mentine racoroasa in majoritatea regiunilor, mai putin in cele estice si sud-estice, unde valorile termice raman apropiate de mediile climatologice specifice perioadei. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 16 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade, usor mai scazute in depresiuni.
Cerul va avea innorari temporare. Ziua va ploua mai ales sub forma de aversa si vor fi posibile descarcari electrice, local in nord-vest, in centru si pe arii mai restranse in rest, in timp ce la munte se vor semnala precipitatii mixte.
Pe parcursul noptii vor fi mai ales ninsori in Maramures, precipitatii mixte, local, in Crisana si Transilvania si izolat predominant ploi in Banat si nordul Moldovei. In zona de munte va ninge si cu precadere in nordul Carpatilor Orientali izolat cantitatile de precipitatii vor depasi 10...15 l/mp si se va depune strat nou de zapada. Vantul va prezenta intensificari temporare in toate regiunile, cu viteze mai mari la munte, unde rafalele vor depasi 80 km/h.
BUCURESTI
Cerul va fi noros in prima parte a zilei, cand vor fi conditii ca trecator sa ploua slab, apoi va deveni variabil. Vantul va avea intensificari ziua si va sufla in general moderat noaptea. Temperatura maxima va fi de 14...15 grade, iar cea minima de 2...4 grade, posibil usor mai coborata in zona preoraseneasca.
JOI
Vremea se va raci fata de ziua precedenta si va deveni rece pentru inceputul lunii aprilie mai ales in nordul si in centrul tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile vestice, nordice si centrale si va prezenta innorari temporare in restul teritoriului. Vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare in Maramures, mixte in Transilvania, Crisana si mai ales ploi, pe arii restranse, in restul teritoriului. Vantul va prezenta intensificari in toate regiunile, cu viteze mai mari la munte unde la rafala se vor depasi 80 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 15 grade, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 6 grade.

bucuresti joi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005721 (s)