News Flash:

Cum va fi vremea in aceasta vara

20 Mai 2016
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda 1
Meteorologii anunta ca, in acest an, vom avea parte de o vara calduroasa si aproape lipsita de precipitatii in luna iulie. Prognoza este asemanatoare si pentru luna august.

IUNIE

Valorile termice medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in cea mai mare parte a tarii, repectiv 18.3 grade Celsius. Precipitatiile totale lunare vor fi deficitare in regiunile sudice si local in cele sud-estice si estice, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de media climatologica.

IULIE

Temperaturile medii ale aerului se vor situa peste normalul perioadei in sud-estul si local sudul si estul tarii, iar in rest vor fi valori termice apropiate de media climatologica, adica 20.2 grade Celsius. Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a teritoriului.

AUGUST

Temperatura aerului se va situa peste medie in sud-est si local in sud si vest, iar in rest valorile termice vor fi apropiate de normal, 19.5 grade Celsius.  Cantitatile totale de precipitatii se vor mentine deficitare in cea mai mare parte a teritoriului, exceptand regiunile nordice unde se vor apropia de norma multianuala.

meteorologii vara calduroasa lipsita precipitatii iunie iulie august
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006394 (s)