News Flash:

Cum scapi de afte peste noapte

28 Iulie 2016
3818 Vizualizari | 0 Comentarii
aftele
Aftele sunt iritatii ale mucoasei bucale, ce apar, de obicei, la baza gingiilor, pe obraz sau pe limba. In mod normal, dispar dupa 1-2 saptamani, insa sunt cateva remedii naturale, care te pot scapa de afte peste noapte.

Aftele nu sunt contagioase si apar, de obiceiu, cand esti foarte stresata sau obosita, esti la menstruatie, iti musti limba sau ai alergii la anumite alimente. Produsele acide, precum sucul de portocale, favorizeaza, de asemenea, aparitia aftelor. Daca te confrunti cu aceasta problema, ai putea suferi de lipsa de fier, vitamina B12 sau acid folic.
Tratamente naturiste pentru afte
Pudra de alaun este foarte eficienta in tratarea aftelor peste noapte. Pune pe zona afectata o cantitate mica, de marimea unei boabe de mazare, si las-o sa actioneze 60 de secunde. Are un gust neplacut, usor amar, dar iti va calma rapid durerea.
Uleiurile esentiale sunt, de asemenea, indicate in tratamentul aftelor. Pune o picatura, doua de ulei de oregano pe ulceratie si repeta procesul de cate ori este nevoie.
Sucul de aloe vera este o alta metoda folosita pentru tratarea aftelor peste noapte. Pur si simplu aplica-l de cateva ori pe zi. Aloe-vera are proprietati antibacteriene si antifungice, calmeaza durerea si elimina aftele. Nu abuza, insa, de acest tratament, deoarece aloe-vera consumat in exces duce la probleme de rinichi.
Apa sarata trateaza numeroase infectii bucale, iar aftele nu fac exceptie. Adauga, intr-o cana de apa fierbinte, o lingura de apa sarata si clateste-ti gura de mai multe ori, tinand apa cate 30 de secunde de fiecare data.
Scade alcalinitatea din gura ta cu ajutorul unui amestec de bicarbonat de sodiu si apa fierbinte. Clateste-ti gura de mai multe ori pe zi. Poti incerca, de asemenea, sa faci o pasta din bicarbonat de sodiu, sare si apa, pe care sa o aplici pe afta. Acest amestec reduce bacteriile din gura si vindeca rapid leziunile.

aftele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1095 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004691 (s)