News Flash:

Cum sa scapi RAPID si EFICIENT de parul de pe fata

2 Martie 2018
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
epilare faciala

Problema foarte jenanta pentru femei, parul de pe fata are astazi o multime de rezolvari. Problema este ca aproape toate metodele irita pielea sensibila a fetei. Iata cateva trucuri care te ajuta sa previi iritatiile dupa epilarea faciala.

Chiar daca este o problema jenanta pentru noi, femeile, parul de pe fata poate fi usor eliminat. Ai de ales intre epilarea cu ceara, epilarea cu zahar, epilarea cu ata sau cu epilatorul.
Atentie! Pe fata NU este indicat sa folosesti aparatul de ras. Firele de par taiate cu lama capata un varf gros, devenind aspre si mai vizibile, mai ales daca esti bruneta.


Insa orice metoda ai alege, ramane o problema: iritatiile, care sunt mai frecvente pe pielea sensibila a fetei decat pe picioare sau alte zone epilate. Poti face mici “bubite” asemanatoare cu niste cosuri sau cu o foliculita, iar uneori firele de par smulse pot creste pe sub piele provocand mici infectii.

Cum previi iritatiile dupa epilarea faciala

Incearca aceste trucuri si vezi care functioneaza in cazul tau.
1. Inainte de epilarea faciala, fa un gomaj pentru a elimina celulele moarte, apoi spala tenul cu un gel sau o spuma ca sa elimini bacteriile.
2. Daca folosesti ceara incearca benzile cu ceara rece, care irita mai putin.
3. Foloseste fiecare banda de ceara o singura data, apoi arunc-o.
4. Dupa epilarea faciala aplica decateva ori pe zi, timp de cateva zile, un produs antiinflamator si antimicrobian.

Iata ce poti incerca:
– ulei vegetal de musetel, care are proprietati antiinflamatoare si antimicrobiene. Atentie, este vorba de uleiul vegetal fara miros, nu de cel esential, care e foarte iritant.
– o masca de aspirina. Amesteca o aspirina netamponata zdrobita cu putina apa pana se formeaza o pasta. Foloseste aceast amesteca drept masca si lasa-l pe piele timp de 15 minute.
– o crema pentru iritatiile de scutec ale bebelusilor. Se gasesc mai multe marci la raionul de copii al magazinelor. Important e sa contina oxid de zinc, un ingredient antiseptic.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004386 (s)