News Flash:

Cum sa scapi definitiv de negi: cat de simplu e!

19 Ianuarie 2016
2403 Vizualizari | 0 Comentarii
neg
Negii reprezinta excrescente inofensive pe piele. Cel mai des se intalnesc pemaini si picioare, dar pot aparea pe orice zona a corpului. Sunt extrem decontagioase si, pentru a preveni raspandirea lor, ar trebui sa le tratati imediat si sa evitati contactul direct al pielii cu o alta veruca

Cele mai bune remedii naturale de care poti scapa de acestia sunt la indemana oricui.

1. Smochine si suc de morcov – te scapa de negi in 10 zile 

Zdrobiti smochinele (5 smochine proaspete) si amestecati-le bine cu 100 de ml de suc de morcovi. Amestecul rezultat ar trebui sa fie ca o pasta. Aplicati aceasta pasta direct pe zona afectata de negi. In cazul in care negii pe care incercati sa-i eliminati sunt la nivelul mainilor si picioarelor, puneti amestecul pe tifon si aplicati-l pe zona, avand grija ca tifonul sa raman aplicat timp de o ora. Facand acest remediu timp de 10 zile, vei scapa complet de negi. 

2. Usturoi proaspat – te scapa de negi in 30 de zile 

De asemenea, puteti face pasta de usturoi proaspat pe care va trebui sa o aplicati pe fiecare neg in parte, totul facandu-l inainte de culcare. Lasati sa actioneze pana dimineata. Spalati zona cu apa dupa ce v-ati trezit. Repetati tratamentul timp de 1 luna. 

3. Suc din ananas si ghimbir proaspat – te scapa de negi in 14 zile 

Fa un amestec alcatuit din 100 de ml de suc de ananas si un ghimbir de 3-4 cm. Aplica amestecul direct pe zona si lasa-l sa actioneze peste noapte. Repeta procedeul timp de 2 saptamani si vei fi complet vindecat. 
4. Ulei de ricin – te scapa de negi in 30 de zile 

Uleiul de ricin are un impact destul de bun in ceea ce priveste tratamentul negilor. Trebuie doar sa aplicati uleiul pe zonele afectate iar negii vor disparea fara prea mari probleme. 

5. Cartofi dulci – te scapa de negi in 7 zile 

Taie un cartof dulce pe jumatate. Utilizati o jumatate a acestui cartof pentru a freca zona afectat. Dupa ce ati frecat bine zona cu jumatatea de cartof, acoperiti negul cu nisip uscat, asat pentru a se usca intr-un mod cat mai rapid. Repetati aceasta procedura pentru o saptamana, daca doriti sa obtineti o eliminare completa a negilor. (sursa: secretele.com, Cristian Iacov)

negii excrescente maini picioare contagioase veruca remedii naturale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006002 (s)