News Flash:

Cum sa scapi de pistrui cu ingrediente naturale

22 Mai 2018
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
pistrui

Scapa de pistrui si pete pigmentare cu ingrediente naturale. Poti scapa de pistrui si petele pigmentare de pe fata si corp cu ingrediente naturale, din bucatarie. Pistruii si petele apar pe piele in principal din cauza soarelui. Oricat ai incerca sa eviti soarele, e uneori imposibil. Expunerea la soare este daunatoare de cele mai multe ori pentru ca razele ultra violete distrug pielea. Unul dintre efectele nedorite este aparitia petelor pigmentare la nivelul pielii. Petele care se formeaza pe piele din cauza razelor UV au diferite nuante si forme. De cele mai multe ori, pistruii si petele vor aparea in zonele care sunt expuse cel mai mult la soare, adica pe fata, gat si maini.

Din fericire, exista multe ingrediente in bucatarie care te te scapa de pistrui si pete. Iata care sunt cele mai eficiente ingrediente naturale pentru a scapa de pistrui si pete.

Ceapa: Taie o ceapa in doua, apoi maseaza cu ea zonele in care ai pete de la soare. Fa acest lucru in mod regulat daca vrei sa vezi rezultate! Acidul din ceapa ajuta la reducerea rapida a petelor de soare.

Lapte batut: Laptele batut este folosit de foarte mult timp pentru tratarea problemelor pielii, in mod special pentru estomparea petelor de la soare. Aplica lapte batut in zonele in care ai pistruii si pete de la soare si lasa-l cateva minute sa actioneze, apoi clateste.


Suc de lamaie: Sucul de lamaie trateaza eficient pistruii si petele de soare. Taie o lamaie in doua apoi maseaza zonele cu pistrui si pete.

Suc de portocale: Amesteca 2 linguri de suc de portocale cu jumatate de lingura de otet de mere. Aplica amestecul peste zonele in care ai pistrui si pete si lasa-l sa actioneze 20 de minute. Clateste cu apa calduta.

Usturoiul: Piseaza usturoiul, apoi aplica sucul care rezulta peste pistrui si pete.

Turmeric: Turmericul are proprietatea de a da luminozitate pielii. Este de asemenea foarte bun pentru a reduce petele de soare. Amesteca o lingura de turmeric, una de lapte si una de suc de lamaie. Aplica amestecul pe fata in mod regulat si vei observa rapid diferentele.

sursa: mooza
 


ceapa lapte batut usturoiul turmeric
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007084 (s)