News Flash:

Cum sa faci dragoste daca vrei sa ramai insarcinata

4 Ianuarie 2017
1677 Vizualizari | 0 Comentarii
fa oral
Nu exista o reteta anume pe care va trebui sa o respecti pentru a ramaneinsarcinata! Dar te asiguram ca exista situatii in care anumite pozitii sexuale pot sa te ajute sa ramai mai repede insarcinata, mai ales in cazul in care te confrunti cu probleme serioase legate de infertilitate.

Specialistii sunt de parere ca nicio pozitie sexuala nu garanteaza secretul reusitei. Cu toate acestea, sperma este pastrata mai mult timp in mediul vaginal cu ajutorul anumitor pozitii. Acestea sunt:

Pozitia misionarului

Indiferent cat de comuna iti este, pozitia misionarului asigura un plus in conceptie prin faptul ca sperma este depozitata cat mai aproape de cervix.

Pe la spate

O penetrare destul de adanca, va permite spermei sa se aseze in apropierea cervixului, lucru ce va asigura mai multe sanse de reusita pentru ca spermatozoidul sa fecundeze ovului eliberat de catre ovar.
 

Lingurita

Chiar daca penetrarea nu este destul de adanca, aceasta pozitie iti permite ca tu sa te simti destul de relaxata, lucru ce va permite spermatozoidului sa intalneasca ovulul.
 

Doggy style

Pozitia de care amintim va ajuta ca sperma sa se pozitioneze cat mai adanc in interiorul vaginului tau, penetrarea fiind destul de adanca. De preferat ar fi ca dupa terminarea actului sexual sa mai ramai cateva minute culcata pe abdomen.

Orgasmul si conceptia

Chiar daca exista unele teorii care afirma ca orgasmul declanseaza contractiile uterine, favorizatoare drumului pe care il va parcurge sperma pentru intalnirea ovulului, in realitate, poti ramane insarcinata si fara a resimti placerea actului sexual.

Stai intinsa

Chiar daca nu exista nicio teorie medicala care sa ateste un asemenea lucru, poti incerca sa ramai in pozitia culcat imediat dupa actul sexual. In acest fel sperma va ramane mai mult timp in vagin, ceea ce va mari sansele ca spermatozoidul sa intalneasca ovulul.

insarcinata pozitii sexuale infertilitate pozitia misionarului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006329 (s)