News Flash:

Cum sa curatati rapid si eficient mucegaiul peretilor

10 Martie 2016
8993 Vizualizari | 0 Comentarii
mucegaiul
Periculos pentru sanatatemucegai de pe pereti trebuie evitat. Acesta poate provoca probleme respiratorii cum ar fi astmul. Aceste ciuperci sunt de obicei intalnite in zonele umede, cum ar fi bai, subsol sau bucatarie.

Otetul alb va indeparta petele de mucegai, iar uleiul esential de arbore de ceaieste antifungic. Aceste trucuri vor elimina eficient ciupercile. Dar cum sa procedati?
Indeparati mucegaiul cu un burete sau o perie inmuiata in otet alb. Curatati cu grija peretele de sus in jos. Diluati cu apa, intr-o sticla pulverizatoare, otetul alb. Adaugati putin ulei esential. Aplicati spray-ul de curatare direct pe mucegai. 

Lasati sa actioneze timp de cateva ore si stergeti apoi cu o carpa moale. Repetati operatia si lasati sa se usuce. Nu clatiti.

Asadar, aveti nevoie de:

- 300 ml de otet alb

- 200 ml de apa

- 5 picaturi de ulei esential de arbore de ceai
Aerisiti camerele zi de zi pentru a evita dezvoltarea mucegaiului. Verifica ventilatia. O camera slab ventilata este o camera cu mucegai.  Folositi un dezumidificator sau deshidratant, daca este necesar.

Determinati cauza mucegaiului: umiditate, ventilatie slaba, scurgeri de apa, cresterea capilara etc. Daca mucegaiul nu dispare, consultati un profesionist. 

Nu folositi ulei esential de arbore de ceai daca in casa se afla femei insarcinate sau care alapteaza si in prezenta copiilor de varste fragede.

periculos sanatate mucegai pereti probleme respiratorii astmul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006793 (s)