News Flash:

Cum iti influenteaza sanatatea culoarea indigo

1 Iunie 2016
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
indigo

Culorile ne influenteaza starea fizica si psihica. Ele sunt prezente in viata noastra prin haine, prin alimente, prin obiectele care ne inconjoara. Experimental s-a dovedit ca influenta culorilor este independenta de vedere. In cadrul unui experiment, realizat de cercetatorii unguri, subiectii au fost legati la ochi si introdusi in medii cromatice diferite. Pulsultensiunea arteriala si chiartemperatura corpului s-a modificat in functie de schimbarile mediului cromatic. 

Efectele curative ale culorilor sunt produse de diferentele in ceea ce priveste lungimea de unda a fiecarei culori, respectiv de vibratiile ei caracteristice. Astfel, pentru un anumit tip de maladie, o culoare poate sa ne faca rau, iar alta sa duca la ameliorarea si chiar vindecarea afectiunii. Persoanele care au probleme cutiroida ar trebui sa se inconjoare de obiecte de culoare indigo

A sasea culoare a spectrului lumii, indigoul, prezinta o gama mare de aplicatii terapeutice, fiind astringenta si anestezica. Ea este considerata o culoare a intelepciunii, a iubirii pline de transfigurare, a creativitatii. Are o vibratie foarte inalta, influentand spiritualitatea. Aceasta culoare stimuleaza considerabil activitatea glandei tiroide. 

Este indicata in cazurile de obezitate, migrene, sinuzita, vajaituri in urechi, diminuarea sau pierderea senzatiei gustative sau a mirosului. In plus, actioneaza ca un agent purificator al sistemului circulator. Prin asimilarea acestei culori in cantitate mare devine posibila hibernarea (reducerea activitatii metabolice). Indigo-ul produce interiorizare, accelerarea gandirii. Medical, este indicata in: obsesii erotice, boli de plamani, astm, afectiuni ORL, bronsita, cataracta, delirium tremens, dementa senila, ipohondrie, migrene, obezitate, paralizii faciale, pneumonie, reumatism, sinuzita, surditate, tuse uscata.


culorile pulsul tensiunea arteriala temperatura corpului tiroida
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007267 (s)