News Flash:

Cum esti ca mama in functie de zodie

26 Mai 2018
957 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop

In astrologie nu spune daca suntem mame bune sau rele, dar ne spune sa incercam sa ne intelegem mai bine copiii si prezic ce fel de mame vom fi. Zodiacul ajuta fiecare semn sa decodeze instinctele cultivate. Iata ce spune zodiacul despre fiecare mamica:

Mama Berbec 21 martie-19 aprilie
Daca a existat vreodata un semn nascut pentru a fi mama,acesta este Berbecul. Aceasta este o femeie razboinica,plina de energie,fara margini,datorita semnului ei de Foc. Berbecul este semnul zodiacal,o mama lider,cu instinctele unui general. Asta inseamna ca nu va renunta la lupta. Chiar daca mama Berbec are un copil sau 12,va sti sa aiba grija de toti,mai ales de cei mici,fiind una dintre cele mai independente semne ale zodiacului. Dar,mama Berbec trebuie sa fie atenta,deoarece natura lor de foc nu face mai mult bine decat rau. Isi pierde usor cumpatul atunci cand copiii nu o asculta,este impulsiva si nu asculta ceea ce au de spus acestia.

Mama Taur 20 aprilie – 20 mai
Pamanteasca, de echilibru si determinanta,mama Taur are mare grija de copiii ei,in timp ce ii incurajeaza sa se aventureze,sa incerce lucruri noi,sa se bucure de frumusetea naturii,o pasiune a acestui semn al Pamantului. Activitatile in aer liber sunt cele care fac mama Taur sa-si mentina copiii alaturi,in timp ce ii incurajeaza. Copiii care sunt sensibili,sunt norocosi ca au o asemenea mama. Este o mama capabila sa rezolve dificultatile vietii,dar este incapatanata cand vine vorba de copii. Mama Taur o sa aiba parte de confruntari brutale cu fii sau fiicele adolescente. Dar taurii iubesc placerile corporale,fapte care ii fac sa fie indulgenti cu copiii.

Mama Gemeni 21 mai – 20 iunie
O mama nascuta sub semnul Gemenilor o sa aiba grija sa aiba cei mai informati copiii. Gemenii sunt condusi de planeta Mercur a informatiilor care fac niste discutii interesante in jurul meselor de cina. Copiii Gemeni pot fi destul de vorbareti,deoarece acest semn comunicativ da valoare conversatiei. Si pentru ca Gemenii sunt un semn androgin al zodiacului,aceasta mama este la fel de adepta la intelegerea presiunilor fiului ei sau a fiicei prin care trece la orice varsta. Acest semn social va fi,fara indoiala,dedicat,asigurandu-se ca este alaturi de copiii ei in fiecare  moment din viata lor,dar este usor pentru ea sa-i lase sa se departeze. Asta pentru ca mama Geamana nu este intotdeauna buna a fi ferma sau consecventa,si ca celebra dualitate Gemeni poate provoca confuzie atunci cand vine vorba de disciplina.

Mama Rac 21 iunie-22 iulie
Daca ar fi sa evidentiem un semn ca mama a zodiacului,Racul va avea in mod clar castig. Ca simbol al semnului ei,o mama Rac este cea care trebuie sa stie tot ce se intampla acasa. Aceasta creeaza un mediul cald pentru copiii ei,are o sensibilitate emotionala,caracteristica specifica si comuna semnului de apa. Este mama care are tot timpul din lume pentru a fi alaturi de copii,sa-i asculte,sa le gateasca mancarurile preferate,deoarece aceasta nu iubeste mai mult decat a le face pe plac acestora. O mama Rac trebuie sa aiba mereu in minte ca nu-i poate proteja chiar de tot si de toate. La urma urmei,o casa trebuie sa fie o casa,nu o fortareata care-i protejeaza de orice posibil pericol. Acest semn iubitor este bine-intentionat,dar de multe ori creste riscul ca prin protejare,copiii sa devina fricosi si naivi atunci cand o sa paraseasca cuibul.

Mama Leu 23 iulie – 22 august
Aceasta este " mama cool" al zodiacului,deoarece Leul este semnul cel mai copilaresc! Mama Leu isi aminteste cum a fost in copilarie,pentru ca in inima si minte ei inca mai este copil. Cu elementul ei de foc si gustul ei pentru aventurile ocazionale,acest semn puternic poate planifica unele dintre cele mai bune petreceri pentru ziua de nastere a copilului. Deoarece Leul este un semn generos,copiii acestei mame vor fi foarte rasfatati,si acestia o vor face sa se simta in centru universului pentru ea. Dar o mama Leu o sa se intrebe daca este o motivatie ocazionala cand face totul pentru copilul ei sau face asta ca sa arate ea bine? Acestora le place sa fie in centrul atentiei,si este celebru sentimentul de loialitate care ii impiedica sa-si neglijeze micutii. Aceasta mama ar trebui sa lucreze mai mult pentru a avea grija de copil,decat sa fie prinsa sub sentimentul de umbra de mama.

Mama Fecioara 23 august-22 septembrie
Maternitatea inseamna multitasking,iar mama Fecioara este tot despre asta. Aptitudinile ei de organizare exceptionala permit sa existe un echilibru in programul copiilor ei,un program despre nevoi si unul pentru petrecerea timpului in familie. Acest lucru face o casa ordonata,de multe ori extrem de curata. Mamei Fecioarei ii place sa stie ca copiii se pot sprijini pe ea,fie cu problemele de la scoala sau problemele personale. Dar mama Fecioara merge pe logica,si chiar daca uneori pare rece,copiii ei pot veni sa-i povesteasca preocuparile lor emotionale. Sentimentul de perfectiune inseamna pentru copii asteptari de satisfacere,care in mod contrar vor primi un argument motivat. Fecioara zodiacului are nevoie de usurare atat pentru ea,cat si pentru copiii.

Mama Balanta 23 septembrie – 22 octombrie
O mama nascuta sub semnul Balantei a petrecut intreaga viata incercand sa gaseasca un echilibru,astfel incat ea va aduce copiii ei intr-o casa in care armonia si coerenta domneste intr-un mod suprem. Pentru ca ea are un astfel de sentiment de corectitudine puternic,nu va pedepsi si nu va fi prea agresiva,atunci cand vine vorba de disciplina si,desigur,ea va invata copii ei cum sa imparta totul,sa faca bine si sa fie prieteni buni. Mamele Balante sunt afectuoase,deoarece planeta lor de guvernamant,Venus,este planeta asociata dragostei si relatiilor. Dar,uneori,cele mai frumoase mame din lume au copii mai rai,care s-au comportat urat,si asta e un mare risc pentru mama Balanta. Apoi,ea devine justitie,dar nevoia ei de echilibru in gospodarie o poate face sa devina generoasa,de la care actioneaza disciplina. Nu va confunda amabilitatea ei pentru slabiciune.

Mama Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie
Mamele Scorpion sunt infricosator de intuitive,astfel incat va fi aproape intotdeauna in masura sa-si dea seama ce e in neregula cu copilul ei,chiar inainte de a sti ca ei au o problema. Aceste mame vor timiditatea departe in discutarea problemelor mari cu copiii lor,pentru ca Scorpionii iubesc profunzimea si misterul. Odata ce problema este recunoscuta,nu ai putea cere o mai buna aliata decat mama Scorpion,care trece peste loialitate si protectie atunci cand vine vorba de cei pe care ii iubeste. Dar mamele Scorpion trebuie sa fie atente sa nu faca probleme copiilor lor proprii sau sa le ia prea personal. La fel ca ursul mama care apara puiul ei,un parinte Scorpion va lovi mai greu in numele copiilor lor decat daca ai fi insultat-o direct. Atunci cand o mama Scorpion va lovi copilul,o sa existe o serie de argumente serioase intre mama si copil.

Mama Sagetator 22 noiembrie – 21 decembrie
Arcasul zodiacului face una dintre cele mai distractive mame,pentru ca ea tine cont de faptul ca copilaria este scurta si ca preocuparile sunt mari,cum sunt locul de munca si responsabilitatea,care vor fi mereu acolo. O mama Sagetator este un pic impulsiva,si este probabil sa apeleze la copiii ei,deoarece aceasta ii conduce la scoala si ii intreaba daca prefera sa petreaca ziua impreuna sau sa stea cu colegii. Ea pastreaza starea de spirit intr-un mod optimist si incurajeaza copiii ei sa vada tot ce este mai bun. Dar o mama Sagetator trebuie sa retina cateva lucruri in minte:un copil de succes are nevoie de o majoreta si un antrenor pentru a se mentine in linie de succes. Acestea trebuie sa le dea permisiunea copiilor sa actioneze ca un adult,chiar daca se joaca.

Mama Capricorn 22 decembrie-19 ianuarie
O mama Capricorn va fi,probabil,un exemplu stralucit de un parinte:acest semn orientat spre cariera,probabil,prefera sa pastreze slujba ei,chiar in timp ce copiii ei sunt mici,si sa gestioneze timpul cu intelepciune pentru a se adapta locului de munca si familiei. Copiii acestei mame au preferinte alimentare si sociale. Pentru aceasta,copiii vor fi mereu o provocare atat pentru lucrurile mari,cat si bune.
In timp ce mama Capricorn nu va risca sa-si lase copilul ei sa stea sa o astepte dupa scoala,totul este prea usor,deoarece are un stil de viata puternic,care se intareste tot mai mult. Isi face mereu programul de la munca, dupa programul copiilor.   

Mama Varsator 20 ianuarie-18 februarie
O mama Varsator ar putea fi o hippy,proprietara de afaceri mici,activista comunitara sau primarul comunitatii. Pentru ca ei nu-i place conventia,probabil prefera sa predea copiii ei acasa sau sa-i inscrie in scoli alternative. Au fost nascuti sub semnul umanitar,iar Maica Varsatorului este extrem de interesanta,care va invata copiii ei sa fie constienti de suferinta celor din jur,dar si sa se gandeasca la ei.
Copiii unei mame Varsator nu o sa se simta niciodata confortabil sa vorbeasca cu aceasta despre problemele lor personale. Aceasta poate manipula emotiile si trebuie sa faca un efort suplimentar pentru a le arata dragostea pentru ei.

Mama Pesti 19 februarie-20 martie
O mama nascuta sub semnul Pestelui este aproape sigur ca va avea niste copiii artistici. Va fi fascinata de modalitatea prin care o sa se exprime copilul,si-i va incuraja sa faca si sa spuna mai mult,de multe ori prin intermediul artei vizuale. Asta pentru ca pestii sunt visatorii zodiacului,si o mama cu acest semn se va bucura de calatoria magica care va deveni implinita cu ajutorul tinerilor.
Va arata simpatie, deoarece Pestii sunt despre compasiune. Dar in timp ce este important sa dezvolte visele copiilor si stima de sine, o mama Pesti ar putea scadea atunci cand vine vorba de a le arata cum sa ia aceste decizii si sa le faca reale. Copiii nu pot petrece toata ziua jucandu-se,si mama lor cu siguranta nu poate ignora alte multe responsabilitati,cum este scoala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006286 (s)