News Flash:

Cum au ascuns divortul Connect-R si Misha! Detaliile sunt evidente

15 August 2018
866 Vizualizari | 0 Comentarii
conec

Nimeni nu s-ar fi gandit nicio secunda ca Misha si Connect-R au divortat de mai bine de un an, cand cei doi pareau a fi cuplul perfect, iar declaratiile siropoase erau la ordinea zilei.
Vestea ca cei doi si-au spus adio a fost data chiar de artist care se saturase sa duca lumea cu zaharelul, iar anuntul a fost facut chiar pe social media. Connect-R si Misha pozau in cuplul perfect, desi intre cei doi nu mai exista nicio urma de casnicie, ci doar o relatie de prietenie. Inca nu stim motivul pentru care cei doi s-au despartit, dar este cert ca nu mai este cale de intoarcere.

In tot acest timp, 1 an si 2 luni de cand au pus punct casniciei, Connnect-R continua sa-i faca declaratii de dragoste fostei sale sotii. Pozele cu Misha erau nelipsite de pe retelele de socializare ale lu Connect-R, iar de fiecare data in aparitiile TV pe care le avea vorbea ca si cum totul era lapte si miere.

Cu siguranta micuta Maya, singurul copil al fostului cuplu, nu a simtit nicio clipa ruptura celor doi parinti, cei doi fiind mai tot timpul alaturi de ea. Recent, cei trei au fost intr-o minunata vacanta.

In urma cu doar cateva zile, Connect-R a vorbit despre viata de familie si cat de buna si intelegatoare este Misha, fiind o mama perfecta pentru fetita lor. Vezi declaratiile facute de artist AICI. Tot in aceste declaratii, Connect-R a dezvaluit ca nu este deloc un sot bun sau exemplu, multumindu-i mamei copilului sau pentru ca este mereu intelegatoare.

In luna iunie a acestui an, Connect-R a postat o poza cu Misha in timp ce stateau in pat, iar mesajul pentru aceasta a fost ”Te iubesc”.

Viva.ro


maya
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006200 (s)