News Flash:

Cum a scapat Kate Middleton de cosuri si piele uscata cu ajutorul piureului de banane

12 Ianuarie 2018
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
kate middleton

Gurile rele spun ca ducesa de Cambridge, Kate Middleton, e dependenta de tratamente costisitoare, pe care o britanica de rand nu si le-ar permite. Tabloidele britanice au scris ca sotia Printului William a apelat inclusiv la operatii estetice pentru a-si mentine tineretea.

Apropiatii femeii, cei care au lucrat cu mai multe vedete precum Gwyneth Paltrow, spun ca ducesa prefera tratamentele cosmetice care se bazeaza pe ingrediente naturale.

Ducesa uimeste de fiecare data cand se prezinta la un eveniment important. Parca e tot mai tanara, cu fiecare aparitie. Site-urile de lifestyle feminin din afara au aflat care este secretul chipului luminos al lui Kate.

Deborah Mitchell a dezvaluit pentru revistele de moda si beauty ca toate femeile pot incerca tratamentul pe care il urmeaza Kate. Este recomandat mai ales tinerelor care se lupta cu acneea sau carora li se usuca pielea din cauza stresului sau de la schimbarea brusca a vremii.

Piureul de banane, terciul de ovaz si crema de ciocolata sunt ingredientele care fac parte din tratamentul regesc. Masca de ciocolata combinata cu piure de banane reda elasticitatea pielii si indeparteaza cojitele din jurul nasului.

Masca de ciocolata este recomandata de Mitchell in combinatie cu ulei de cocos sau ulei de palmier. Aceste uleiuri contin acizi grasi esentiali, ingrediente benefice tenului. Ovazul este folosit nu doar in tratamentele pentru ten, ci si in baie. Pus intr-o carpa si apoi inmuiat in apa din cada, ovazul iti va face pielea fina ca a unui bebelus, asigura specialista pentru Daily Mail. Totodata, Deborah recomanda zatul de cafea pentru combaterea/ atenuarea celulitei. Acest tratament i l-a recomandat si ducesei Kate Middleton.

Afla ce trucuri de frumusete avea Printesa Diana. Sunt lucruri pe care le poti include si tu in rutina de frumusete.

„Printesa Diana a realizat care este puterea unei coafuri si a unui machiaj impecabil, iar acest lucru nu ar trebui sa fie niciodata subestimat de nimeni”, spunea makeup artistul Printesei Diana, potrivit one.ro.

Avea o fumusete innascuta, pe care o punea mereu in evidenta. De asemenea, Printesa Diana avea cateva trucuri de frumusete pe care le poti incerca si tu.

1. Avea grija sa doarma suficient. Somnul era important, asa ca acorda atentie calitatii somnului. Daca nu dormi suficient, lucrul acesta se poate vedea pe fata.

Cand nu dormi atat cat ar trebui, pielea ta va fi obosita si palida. Lucrul acesta se intampla deoarece circulatia de la nivelul fetei este afectata de lipsa somnului si a odihnei.

2. Moderatia era importanta pentru Printesa Diana. Indiferent de lucrurile pe care le faci, trebuie sa tii cont de faptul ca exista limite.

Moderatia trebuie sa existe atunci cand mananci, cand consumi anumite bauturi si cand fumezi. Toate lucrurile acestea isi lasa amprenta asupra pielii si asupra frumusetii.

3. Printesa Diana isi ingrijea piele si nu sarea peste etapele procesului de ingijire. Avea grija sa isi hidrateze pielea, sa o curete si sa aplice serul ce avea factori de protectie.

4. Un alt truc de frumusete este acela ca nu trebuie sa pleci de acasa inainte de a te da cu parfum. Acesta transmite anumite informatii despre tine, asa ca este o etapa a ritualului de frumusete peste care nu trebuie sa treci.

5. Este bine sa ai propriul stil cand vine vorba de machiaj. Printesa Diana folosea o baza hidratanta potrivita tenului, pentru zona de sub ochi folosea corector. De asemenea, folosea rimelul, iar culoarea rujului pe care il purta varia in functie de starea sa de spirit din acea zi.


deborah mitchell
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006508 (s)