News Flash:

Cum a reactionat Dani Otil dupa ce s-a vehiculat ca isi plateste soacra cu 3.000 de euro pe luna. „Practicam salarii nesimtite”

19 Ianuarie 2022
660 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Otil

Dani Otil a imbinat si de data asta utilul cu placutul. Prezentatorul de la Neatza a facut o declaratie care i-a lasat pe multi cu gura cascata. Spre deosebire de alte familii, la Dani acasa totul este numai lapte si miere. Asta pentru ca Dani si soacra lui se inteleg de minune si nu doar la nivel declarativ. Dani Otil a recunoscut ca a cooptat-o pe mama Gabrielei in business-urile pe care el le detine. Mai mult, Dani simte ca mama Gabrielei este sefa lui, dar nu se supara deloc, mai ales ca el este cel care face finantele la final de luna.

”Eu am angajat-o pe soacra-mea, e aproape sefa mea. E bine, e bine ca-i mai trag din salariu”, a spus Dani Otil in emisiunea pe care o modereaza alaturi de Razvan Simion.

In urma dezvaluirii sale, in spatiul public au inceput sa apara mai multe speculatii. Potrivit acestora, ea ar primi 3.000 de euro salariu pe luna. Deranjat de aceste zvonuri, colegul lui Razvan Simion a decis sa spuna cum stau, de fapt, lucrurile.

„Va rog eu, nu ii mai umflati salariul soacrei mele. Bai… M-a sunat Radu in weekend. Mi-a zis cineva daca mi-am angajat soacra sau am cumparat-o sa taca. Noi nu avem. Bine… bucatarul are. (…) Sa stii ca salariul e aproape de salariul unui bucatar caruia i-am luat si ceas. Noi practicam si salarii nesimtite, ca sa zic asa.
(…) La mine, si prietenii mei platesc. Gratis nu. Nu imi place treaba asta'”
 a spus Dani Otil in emisiune.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004866 (s)