News Flash:

Cum a murit, de fapt, Nicu Ceausescu

2 Februarie 2018
1424 Vizualizari | 0 Comentarii
nicu

Nicolae si Elena Ceausescu au condus zeci de ani Romania cu mana de fier.

Daca Revolutia nu ar fi venit, unii dintre expertii in comunismul romanesc spun ca la conducerea tarii ar fi urmat Nicu Ceausescu, fiul cel mare al cuplului prezidential.

Absolvent al Facultatii de Fizica, parintii ii harazisera o cariera politica, lui Nicu Ceausescu

Cu toate acestea, el a avut o relatie destul de tensionata cu ei, in ultima parte a vietii acestora.

Nicu a fost prim-secretar al CC al UTC, iar din 1987, a devenit prim-secretar al PCR Sibiu.

El s-a casatorit cu Poliana Cristescu in anul 1983, iar doi ani mai tarziu, cei doi divortau

Acuzat initial pentru genocid, omor deosebit de grav si subminare a economiei nationale, a fost condamnat in cele din urma la doar cinci ani pentru nerespectarea regimului munitiilor si armelor de foc.

Ulterior, cel supranumit “Printisorul” s-a imbolnavit de ciroza. A decedat in clinica Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien (AKH) din Viena in septembrie 1996.

Dupa moartea sa, au inceput sa circule tot felul de teorii ale conspiratiei.

Daca pe raportul medical era scris negru pe alb ca a murit din cauza unei ciroze, in spatiul public s-au lansat informatii cum ca ar fi fost ucis! Iar in aceasta poveste ar fi fost implicata inclusiv Dana Radu, ultima iubita a lui Nicu Ceausescu.

Serghei Mizil, unul dintre cei mai apropiati prieteni ai fiului cel mare al lui Nicolae Ceausescu a facut lumina in acest caz.

“Nicu se comporta foarte dificil, dupa ce a pierdut totul: parintii au murit, a facut inchisoare, avea o viata neimplinita, asa se simtea.

A inceput sa bea pe ascuns, tinea bautura si in baie, ca sa nu-l vada cineva. S-a discutat la acea vreme ca Dana, impreuna cu serviciile secrete, i-ar fi dat multa bautura, ca sa-l omoare.

O idiotenie! Ea l-a iubit enorm, astea sunt legende, chiar i-a fost alaturi! Nu doar la bine, ci si la rau. Am vazut cu ochii mei cat de multe suporta la el”, le-a spus Mizil celor de la Cancan, intr-un interviu acordat cu ceva vreme in urma.

Acesta a mai spus ca desi au fost multi care au incercat sa-l salveze, Nicu Ceausescu tot si-a gasit sfarsitul din cauza afectiunii la ficat.

“Au fost multi care au incercat sa-l salveze pe Nicu Ceausescu din decadenta, cum ar fi Lucescu, Gino Iorgulescu sau Copos, insa degeaba. Tot de ficat a murit!”, sustine Mizil.


serghei mizil
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006101 (s)