News Flash:

Cu ce te ajuta drojdia de bere in timpul iernii

27 Ianuarie 2018
959 Vizualizari | 0 Comentarii
drojdie de bere

Drojdia de bere este benefica pentru organismul nostru, mai ales in sezonul rece. Drojdia, ingredientul folosit la fabricarea berii si a painii, are un continut ridicat de vitamine din complexul B, minerale si proteine. Deseori, pentru aportul de vitamine B, este folosita ca supliment nutritiv de  persoanele vegetariene.

Putem regasi drojdia de bere sub forma de pulbere, fulgi sau tablete si o putem adauga in alimente sau in bauturi, in amestec cu apa sau sucuri de legume. Medicul nutritionist Florin Ioan Balanica ne explica de ce e indicat sa o consumam cand avem imunitatea scazuta si ducem lipsa de anumite vitamine.

”Drojdia de bere poate fi folosita cu precadere in sezonul rece, cand creste incidenta problemelor respiratorii, dar si al alergiilor aparute pe fondul imunitatii scazute. Beneficiile drojdiei de bere asupra sistemului imunitar sunt atat locale, la nivelul infectiei, cat si sistemice, adica la nivelul intregului corp. Drojdia poate fi adjuvant in infectiile digestive, pentru ca inhiba dezvoltarea bacteriilor Clostridium difficile, Salmonella si E.coli”, spune nutritionistul Florin Ioan Balanicapentru CSID.

Considerata cea mai bogata sursa de crom, drojdia de bere este un supliment benefic si pentru diabetici, deoarece poate ajuta organismul sa mentina nivelurile normale ale glicemiei. Cromul din compozitie reduce nivelul glicemiei prin descompunerea glucidelor si a grasimilor si, totodata, imbunatateste toleranta la glucoza si sensibilitatea la insulina. Poate fi consumata de pacientii care doresc sa scada in greutate, deoarece cromul scade pofta de dulce si tendinta de supraalimentare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drojdia de bere este benefica pentru organismul nostru, mai ales in sezonul rece. Drojdia, ingredientul folosit la fabricarea berii si a painii, are un continut ridicat de vitamine din complexul B, minerale si proteine. Deseori, pentru aportul de vitamine B, este folosita ca supliment nutritiv de  persoanele vegetariene.

Putem regasi drojdia de bere sub forma de pulbere, fulgi sau tablete si o putem adauga in alimente sau in bauturi, in amestec cu apa sau sucuri de legume. Medicul nutritionist Florin Ioan Balanica ne explica de ce e indicat sa o consumam cand avem imunitatea scazuta si ducem lipsa de anumite vitamine.

Citeste si Ingredientul care te scapa de senzatia de foame si te ajuta si sa slabesti rapid si simplu

”Drojdia de bere poate fi folosita cu precadere in sezonul rece, cand creste incidenta problemelor respiratorii, dar si al alergiilor aparute pe fondul imunitatii scazute. Beneficiile drojdiei de bere asupra sistemului imunitar sunt atat locale, la nivelul infectiei, cat si sistemice, adica la nivelul intregului corp. Drojdia poate fi adjuvant in infectiile digestive, pentru ca inhiba dezvoltarea bacteriilor Clostridium difficile, Salmonella si E.coli”, spune nutritionistul Florin Ioan Balanicapentru CSID.

Considerata cea mai bogata sursa de crom, drojdia de bere este un supliment benefic si pentru diabetici, deoarece poate ajuta organismul sa mentina nivelurile normale ale glicemiei. Cromul din compozitie reduce nivelul glicemiei prin descompunerea glucidelor si a grasimilor si, totodata, imbunatateste toleranta la glucoza si sensibilitatea la insulina. Poate fi consumata de pacientii care doresc sa scada in greutate, deoarece cromul scade pofta de dulce si tendinta de supraalimentare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005183 (s)