News Flash:

Criminalul spaniol prins la Lugoj a fost extradat

6 Septembrie 2015
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Sergio Morate
Sergio Morate, tanarul spaniol acuzat ca a ucis cu salbaticie, la inceputul lunii august, doua fete dintre care una era chiar prietena lui, a fost scos sambata seara din arestul IPJ Timis si extradat in tara lui de origine.
Morate a iesti din arestul IPJ Timis dupa ce magistratii timisoreni au confirmat mandatul sau de extradare. Inconjurat de mascati, tanarul acuzat de oribila dubla crima a fost condus la Aeroportul International Timisoara si predat autoritatilor  spaniole. El a plecat apoi cu un avion spre Spania unde urmeaza sa fie prezent instantei care va judeca faptele de care este acuzat.
La iesire din arest, desi la fata locului erau prezenti si jurnalisti spanioli, tanarul nu a dorit sa faca nicio declaratie, scrie tion.ro.
Va reamintim ca Sergio Morate, un spaniol de 29 de ani, este suspectat ca a ucis doua tinere in localitatea Cuenca, Spania.
Laura del Hoyo si Marina Okarynska, de 24 si 26 de ani, au disparut pe data de 6 august, iar cadavrele lor au fost gasite abia o saptamana mai tarziu, arse dupa ce fusesera acoperite cu var nestins..
Morate este chiar prietenul uneia dintre tinere, care dupa dubla crima a disparut fara urma. Acesta a fost gasit o saptamana mai tarziu de politistii Serviciului de Investigatii Criminale in timp ce se ascundea la Lugoj. Barbatul a fost ridicat de politisti si dus in arest. Tot in arest a ajuns si un tanar de 27 de ani, la domiciliul caruia se ascundea Morate. In 14 august Magistratii Curtii de Apel Timisoara au decis arestarea preventiva a lui Sergio Morate, barbatul fiind dus in arestul IPJ Timis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005832 (s)