News Flash:

Cozmin Gusa este audiat la DNA in dosarul lui Ludovic Orban

19 Aprilie 2016
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
cozmin gusa
Cozmin Gusa a ajuns, marti dimineata, la sediul DNA, unde este audiat in dosarul lui Ludovic Orban, acesta declarand la sosire "ca nu este patronul de televiziune care a luat bani" 
"Am fost chemat ca martor in dosarul lui Ludovic Orban. Nu sunt patronul de televiziune care a luat bani. Nici nu am cerut, nici nu mi s-a oferit. Fiind un caz asa complicat care a schimbat traseul alegerilor e datoria doamnei procuror sa elucideze acest caz, chiar in campanie", a declarat Cozmin Gusa.
Actionarul Realitatea TV a ajuns, marti dimineata, la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care Ludovic Orban este acuzat ca ar fi cerut bani unui om de afaceri pentru campania electorala.
Ludovic Orban a fost pus sub control judiciar de DNA fiind acuzat ca a solicitat unui om de afaceri suma de 50.000 de euro pentru campania electorala din vara anului 2016. “La data de 1 martie 2016, inculpatul Orban Ludovic, prim–vicepresedinte al unui partid, a contactat un om de afaceri pe care il cunostea, solicitandu-i sprijin financiar pentru campania electorala pentru alegerile locale din vara anului 2016, in care Orban Ludovic candideaza la functia de primar al municipiului Bucuresti”, au sustinut procurorii DNA intr-un comunicat de presa.
Banii ar fi fost ceruti pentru a fi remisi catre doua posturi de televiziune, "cu precizarea ca va trebui sa remita banii unor persoane pe care le-a mentionat, cu functii de decizie in cadrul a doua posturi de televiziune, pentru a fi promovata imaginea candidatului. Inculpatul Orban Ludovic a precizat ca are nevoie de suma solicitata in aproximativ una – doua saptamani", mai arata DNA.
Potrivit procurorilor, omul de afaceri a acceptat sa ii dea suma ceruta lui Ludovic Orban "in considerarea functiei de conducere pe care Orban Ludovic o detine in cadrul unui partid si a potentialului de interventie al acestuia in domenii de interes in afacerile controlate de acest om de afaceri".

cozmin gusa ludovic orban
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005745 (s)