News Flash:

Cornel Gales, DEVASTAT! ADEVARUL despre BOALA CRUNTA care a rapus-o pe Ileana Ciuculete, spus in direct la TV

25 Aprilie 2017
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
gales

Cornel Gales a venit pentru prima data la TV, dupa moartea Ilenei Ciuculete. Sotul regretatei artiste a spus adevarul despre moartea sa.


Cornel Gales a povestit pas cu pas ultimele clipe din viata Ilenei Ciuculete. Acesta spune ca Ileana nu a suferit si nu a stiut cat de grava este starea ei, insa, la un moment dat a simtit ca sfarsitul este aproape, scrie poatenustiai.ro.

 

„Nu ma pot obisnui cu gandul. Am niste trairi intense. Am avut un moment de ratacire, doar in secunda aia. Mi-a zis o asistenta ca am zis eu ca vreau sa deschis geamul sa ma aruc. Eu nu-mi mai amintesc.

Eu nu am privit nimic la televizor. Uite, acum cand o vad in imagini parca ma ard ochii.


Nu am facut nunta de argint. Urma sa o facem, dar n-am mai reusit. De ziua noastra i-am dat iaurt cu lingurita, mi-a si zis: ‘ba, da ce zgarciti suntem. De ziua noastra mancam iaurt’.

 

Eu m-am casatorit cu ea din mers. Eu am ajutat-o din mers, cat am putut. Nu am tras semnalul niciodata”

Cum sa stim ca este pe moarte. Cum sa stim? Craciunul l-am facut la Craiova cu familia. Ne-am simtit exceptional. Pe 4 februarie am fost la un spectacol mai amplu. Unde Zana a cantat doua programe si au mai rugat-o sa mai cante inca un program, am stat pana la 5:00. Ea imi zicea mereu ca nu mai apartine de lumea asta. O suparau chestiile astea, cu proteste. Ea era o femeie foarte sensibila.

Ea a iertat pe toata lumea, era un suflet foarte bun.

„Ea nu intelegea ce se intampla in lumea asta, toata lumea minte. Situatia a deputat in data de 23 februarie. Noi statea la televizor. Ea, in 26 de ani, nu a fost niciodata racita, deci ce s-a auzit cu raceala, nu este adevarat.

Niciodata nu am vazut-o racita.

Primul semn a fost in 23 februarie. Era intinsa in pat si a simtit ca i s-a intarit ceva in zona ficatului. Mi s-a pus un carcel aici. S-a ridicat repede si am pipait, era ca un castravecior. Eu am crezut ca este colicistul. Ea imi zicea ca nu o doare, nu are nimic.


Mi-a zis sa-i fac niste cartofi prajiti si sa-i pun niste branza.

 

A mancat, a baut si un pahar de vin.

A doua zi nu a mai avut nimic. In cateva zile s-a intarit acolo si am mers la spital. A facut niste analize.

Cand au iesit rezultatele, asistenta m-a sunat si mi-a zis ca au iesit foarte, foarte prost. Mi-a spus sa ma duc de urgenta cu ea la spital.

Accidentul la coloana pe care l-a avut, a fost acum 40 de ani.

Am mers la spital cu ea, pe picioare, nu avea nimic. Dupa ce a facut un tomograf, medicul mi-a zis ca are ficatul facut praf. Ea nu stia nimic, medicul imi zicea mie.

Eu incercam sa o conving sa mai faca niste analize.

Ea nu voia sa ramana. I-a zis medicul ca ea are treaba acasa. Mi-a zis ca trebuie sa se vopseasca, sa se coafeze.

Ea a simtit intr-un fel, nu a fost o premonitie, insa a simtit ceva. Nu conteaza cand e nascuta, e nascuta in 1957, conteaza cum arata.


Ea a zis ca daca simte ca nu mai e Ileana pe care o stie publicul, a nu mai apare. Ea nu arata de varsta ei.

 

Cand i-am facut ultima baie, avea gatul ca o eleva de liceu. Avea un decolteu superb.

Am fost la coafeza noastra. S-a vopsit, coafat, unghiile.

Pe ea nu a durut-o nimic, a avut un inger protector. Ce a avut in ea, era distrusa. Ea nu a dat sange, nimic. Doar se umfla, atat.

Eu nu i-am spus nimic niciodata, ea nu stia nimic, dar lupta. Ea era foarte finuta, avea niste maini micute. Nu avea vene, nu mai zic.

Ea tacea, nu amplifica, suferea, dar nu zicea nimic. A inceput sa se umfle, s-a ingreunat, a ajuns la 93 de kilograme. In 17 zile s-a ingreunat de nu mai puteam sa o dau jos din pat.

Mamica ei a avut o premonitie, m-a intrebat ce face papausa ei. Ileana mi-a zis sa nu-i spun mamei sale, e cardiaca si nu voia sa stie nimic. Eu si copiii ei am avut tot timpul o relatie de respect. Ileana nu a vrut sa-i cheme pe copii, nu voia sa o vada asa.


Eu i-am sunat, nu mai rezistam. Au venit intr-un weekend si au stat toata ziua. Dupa aceasta zi ea a inceput sa vorbeasca, imi zicea niste lucruri de ma darama. Eu ii ziceam ca o sa se faca bine.

 

A venit a doua zi si parintele s-a grijit, s-a spovedit. Ei s-au despartit cam asa: ‘Parinte, sa vin si eu sa vad biserica noua’. Dupa ce a plecat parintelul, Zanica mea a zis: ‘nu mai apuc eu sa vad biserica noua”, a declarat Cornel Gales intr-o emisiune TV.


cornel gales ilenei ciuculete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006406 (s)