News Flash:

Coriolan Gârboni rămâne fără postul de manager al Filarmonicii Banatul!

11 Mai 2021
717 Vizualizari | 0 Comentarii
Coriolan Ga rboni

O comisie alcătuită la dispoziția primarului Timișoarei, Dominic Fritz, a analizat contractul de management al lui Ioan Coriolan Gârboni, directorului Filarmonicii Banatul, instituţie aflată în subordonarea municipalității, iar nota primită de acesta nu îi permite să obțină un nou contract pe acest post. Decizia a fost contestată de cel în cauză, la primărie, dar contestația respectivă a fost respinsă. Gârboni conducea filarmonica din anul 2006.

După o lungă perioadă de timp, Ioan Coriolan Gârboni se află în postura de a nu mai primi un nou contract de management pentru Filarmonica Banatul, instituție pe care a condus-o din anul 2006. O comisie a primăriei a analizat raportul lui Gârboni, iar acesta a primit doar nota 8,7, una care nu e îndeajuns pentru a-i asigura continuitatea pe post. Pentru a ”trece” raportul avea nevoie de nota 9.

Din comisia de analiză a contractului respectiv au făcut parte doi manageri de la alte Filarmonici, respectiv consilierul local Răzvan Stana, medicul veterinar devenit cunoscut după ce a inițiat legislația locală care interzicea hrănirea porumbeilor din oraș și a câinilor și pisicilor de pe stradă.

”Comisia de evaluare a fost desemnată prin dispoziție a primarului și a fost compusă din reprezentanţi ai autorităţii, în proporţie de o treime, şi din specialişti în domeniul de activitate al instituţiei, în proporţie de două treimi. Comisia de evaluare a managementului Filarmonicii Banatul Timișoara a fost compusă din: Kovács Emőke, manager Filarmonica de Stat Dinu Lipatti, Ioan-Dragoș Dimitriu, manager Filarmonica Brașov, Răzvan Stana, consilier local, președinte al Comisiei V – pentru cultură, ştiinţă, învăţământ, sănătate, protecţie socială, turism, ecologie, sport şi culte din cadrul Consiliului Local al Muncipiului Timișoara”, a anunțat sec, primăria, atașând comunicatului de presă raportul de management și evaluarea, sub forma unui tabel cu nota acordată, a acestuia.

Gârboni a contestat această evaluare și nota acordată, printr-un document official trimis pe adresa Primăriei Timișoara, dar instituția a respins această contestație.

De-a lungul ultimilor ani, Gârboni a devenit cunoscut prin intermediul a numeroase evenimente ”pozitive”, cum ar fi concertele susținute de Filarmonică pe pista Aeroportului Timișoara, la Penitenciarul de pe Popa Șapcă sau la peștera Românești, dar și prin altele ”negative”, cum ar fi conflicte cu sindicatul instituției, el fiind acuzat pentru comportamentul său managerial, dar și pentru faptul că ar fi pus oamenii să cânte la diferite evenimente în afara activității, fără a fi plătiți.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004990 (s)