News Flash:

Control la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, dupa aparitia imaginilor cu pacienti internati in conditii greu de imaginat

5 Februarie 2018
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Victor Babes Timisoara

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica Timis fac, luni dimineata, un control la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, unde au fost internati pacienti in saloane cu pereti scorojiti si mobilier ruginit, transmite corespondentul Mediafax.
Purtatorul de cuvant al Directiei de Sanatate Publica Timis, Dana Spac, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, ca o echipa de medici inspectori fac verificari la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara.

“O echipa formata din medici inspectori din cadrul DSP Timis fac verificari, de la primele ore ale diminetii, la Spitalul de Boli Infectioase, in urma neregulilor semnate in spatiul public”, a afirmat Dana Spac.

Doua fotografii in care sunt imortalizate conditiile in care sunt cazati pacientii pe Sectia de Pneumologie a Spitalului de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara au fost postate pe Facebook, sambata, fiind distribuite de sute de ori. In imagini se poate observa cum bolnavii sunt cazati in saloane cu pereti scorojiti, mobilier ruginit, iar in loc de perdele, in geamuri au fost puse cearsafuri.
“Anul 2018, Romania, Timisoara, Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes! Nu mai am cuvinte sa comentez, cred ca imaginile spun totul. Spun doar ca mai trebuie sa mergeti la multe concerte, cu spectacole ale marilor artisti, pentru a aduce spitalul la niste conditii putin mai ridicate decat cele din lagarele de concentrare. Donati in continuare bani pentru a creste buzunarele celor aflati la conducere! Si sfatul meu: incercati sa va pastrati sanatosi daca ajungeti aici, mai mult ca sigur ca mult nu o veti mai duce. Va rog distribuiti!”, a scris autoarea fotografiilor, pe reteaua de socializare.

Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al Spitalului de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, medicul Virgil Musta, a declarat, duminica, pentru corespondentul Mediafax, ca saloanele in care pacientii au fost fotografiati sunt in curs de renovare si ca s-au facut internari si acolo din cauza numarului prea mare de bolnavi din ultima perioada.

De asemenea, si primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a reactionat la imaginile de cosmar suprinse in Spitalul de Boli Infectioase, postand poze care arata un spital curat si ingrijit. ”Pozele sunt actuale si prezentarea lor este legitima”, a scris edilul, dezamagit ca nu se vorbeste si despre cealalta parte a unitatii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006078 (s)