News Flash:

Cod GALBEN de VISCOL in 22 de judete

8 Ianuarie 2017
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
viscol2
Este cod galben de viscol pentru 22 de judete din estul si centrul tarii, precum si cea pentru vreme geroasa, pana la ora 22.00. Avertizarea vizeaza judetele Suceava, Botosani, Harghita, Neamt, Iasi, Sibiu, Valcea, Arges, Brasov, Covasna, Bacau Vaslui, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Calarasi, Braila, Galati, Ialomita, Constanta si Tulcea.


In aceste zone vor fi perioade in care vantul va avea intensificari, cu viteze de 50-60 km/h si, pe arii restranse, 70-75 km/h, spulberand si troienind zapada, potrivit reprezentantilor ANM. In Moldova, Dobrogea, estul Munteniei si local in Carpatii Meridionali si Orientali, temporar va mai ninge si se va depune strat nou de zapada.


Duminica, in Capitala, vremea se va mentine geroasa toata ziua. Dimineata in jur de –12 grade si la amiaza, in jur de –11 grade. Temporar va ninge slab. Luni vremea va fi in continuare geroasa in special dimineata in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre –16, -15 grade in estul Transilvaniei si -8 grade la Resita, Timisoara si Arad. Va ninge local in regiunile nordice si pe arii restranse in rest. Vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.


De asemenea, oficialii ANM au anuntat, sambata, in cadrul videconferintei cu prefectii, prelungirea cu trei zile a codului galben de ger. Marti va fi cea mai geroasa zi, intrucat in anumite zone ale tarii vor fi -28 de grade, iar,  la nivel national, -11 grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007115 (s)