News Flash:

COD GALBEN de ploi si furtuni, pana marti la ora 10.00. Care sunt zonele afectate

26 Iunie 2016
1370 Vizualizari | 0 Comentarii
ploi1
Meteorologii au anuntat cod galben de instabilitate atmosferica accentuata pentru luni si marti, in centrul, nordul si vestul tarii.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben de ploi torentiale pentru luni si marti, valabila in centrul, nordul si vestul tarii.
Vor fi averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari de vant ce vor lua si aspect de vijelie si pe arii restranse va cadea grindina.
Astfel, in intervalul 27 iunie ora 10:00 – 28 iunie ora 10:00, in zonele montane, in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, in vestul Olteniei si nordul Moldovei, dar pe arii mai restranse si in celelalte regiuni instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata.
In zonele vizate vor fi averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari de vant ce vor lua si aspect de vijelie si pe arii restranse grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 50, 60 l/mp.
Instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata si pe parcursul zilei de marti, 28 iunie, in special in centrul, sudul si estul tarii.
Vremea se va mentine calduroasa luni, in jumatatea de sud-est a teritoriului, unde disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura - umezeala (ITU) se va situa in jurul pragului de 80 de unitati.
Meteorologii au emis cod galben de furtuna pentru 28 de judete din vestul, nordul si centrul tarii, de luni dimineata pana marti. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006470 (s)