News Flash:

CNAS: Un medic de familie are de distribuit, in medie, 100 de carduri de sanatate

7 Ianuarie 2015
1683 Vizualizari | 0 Comentarii
Un medic de familie are de distribuit, in medie, 100 de carduri de sanatate, din cele neridicate de asigurati, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Mihaela Tanase.
"Fiecare medic de familie din Bucuresti si Galati ar avea de distribuit, in medie, 170 de carduri. La polul opus, se afla judetul Harghita, unde unui medic de familie ii revin in medie 36 de carduri de distribuit", a exemplificat ea.
Potrivit unor date preliminare, la nivelul national sunt doar noua judete in care numarul cardurilor pe care le-ar avea de distribuit un medic de familie este de o suta sau mai mult.
Tanase a precizat ca peste 95 la suta din cardurile de sanatate au ajuns la asigurati prin servicii postale si mai putin de un million de carduri ar trebui distribuite de medicii de familie, atunci cand pacientul se prezinta la cabinet pentru un serviciu medical.
"Aceasta solutie a fost gandita pentru a veni in sprijinul asiguratului si pentru a-l scuti de drumuri si cheltuieli in plus", a explicat purtatorul de cuvant al CNAS
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006413 (s)