News Flash:

Ciolos a inceput discutiile cu partidele despre alegerea primarilor in doua tururi

1 Februarie 2016
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos
Discutiile dintre premierul Dacian Ciolos si patide privind revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin au inceput, luni, la Vila Lac 1, cu delgatia PNL care este formata din copresedintele Vasile Blaga, secretarul general Ilie Bolojan si prim-vicepresedintele Ludovic Orban.
Discutiile dintre premier si partide privind alegerea primarilor in doua tururi au inceput
Discutiile au loc in contextul in care PNL i-a cerut premierului sa modifice legea prin Ordonanta de Urgenta pentru a se reveni la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Dupa delegatia PNL vor urma la consultari cu social-democartii care se opun modificarii legii, presedintele PSD Liviu Dragnea amenintand chiar cu boicotarea scrutinului.
''PSD, UNPR, ALDE si UDMR au anuntat ca nu sunt de acord cu modificarea legii alegerilor locale. In aceste conditii nu stiu daca domnul prim ministru Dacian Ciolos se mai poate gandi ca mai are rost sa initieze in vreun fel sau altul o ordonanta sau proiect de lege in conditiile in care o larga majoritate din Parlament nu sustine aceasta idee'', a spus Dragnea, vineri, intr-o conferinta de presa. El amenintase ca in cazul in care Guvernul va raspunde pozitiv cererii PNL social-democratii vor boicota alegerile locale. Mediafax.ro

vasile blaga ludovic orban
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006848 (s)