News Flash:

Cine este Zoltan Nemeth, candidatul USR la functia de prefect de Timiș

2 Martie 2021
714 Vizualizari | 0 Comentarii
Zoltan Nemeth

Zoltan Nemeth ar putea să-și preia funcția după 8 martie, dată la care produce efecte ordonanța care modifică statutul prefecților și al subprefecților. Avocatul a fost alegerea USRPLUS pentru această funcție.

Zoltan Nemeth a fost ales, în unanimitate, săptămâna trecută, de către BPN al USR, să fie noul prefect de Timiș. El are 34 de ani, este avocat și s-a înscris în USR în anul 2016. A fost ales pe listele USRPLUS pentru Consiliul Județean Timiș. A candidat și la Camera Deputaților și este și vicepreședinte al USR Timiș.

„Sunt de profesie avocat din anul 2009, efectiv din 2010. Sunt titular al Cabinetului propriu de avocatură și prin intermediul Cabinetului colaborez strâns cu alte societăți de avocatură din Timișoara și București. Lucrez majoritar în domeniul dreptului comercial și tot ce este adiacent business law-ului (drept societar, dreptul muncii, drept administrativ fiscal, drept civil și proprietate intelectuală). În domeniul dreptului penal profesez rar și majoritar în dosare penale având ca obiect infracțiuni economice”, explică Nemeth, pe site-ul USRPLUS.

Zoltan Nemeth spune că s-a implicat și la nivel de voluntariat în diverse ONG-uri profesionale. În timpul facultății a fost membru ELSA Timișoara, iar apoi al ELSA România.

„În cadrul ELSA, am început ca simplu membru la nivel local, ulterior fiind ales Vicepreședinte în Biroul Național al ELSA România și ulterior Președinte al ELSA România. Am făcut parte și din primul Consiliu Local al Tinerilor din Timișoara”, mai spune viitorul prefect de Timiș.

Zoltan Nemeth a fost, la un moment dat, unul dintre avocații patronului de la Îngerii Galbeni, firmă celebră în Timișoara pentru că bloca mașini în parcările marilor magazine din oraș, cerând apoi sume exorbitante pentru deblocarea roților.

„Am văzut că este o tendință în anumite medii din presă, de a identifica un avocat care devine persoană publică cu clienții pe care i-a avut. Din păcate, la medic și la avocat nu ajungi în cele mai fericite momente ale vieții. A acuza un avocat că și-a reprezentat cu profesionalism un client cred că excede deja un pic activității avocatului. Avocatul nu se identifică cu clientul lui, a avea un anumit client nu înseamnă că te identifici cu acea persoană”, a spus, luni, Zoltan Nemeth.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006520 (s)