News Flash:

Cine este razboinicul care s-a retras de la „Survivor”. „Mi-e frica sa intru pe traseu”

19 Ianuarie 2022
479 Vizualizari | 0 Comentarii
Survivor

Asa cum s-a promis, anul acesta, competitia din Republica Dominicana este mai acerba ca niciodata. Nici bine nu s-a dat start, ca deja unii dintre concurenti au renuntat. Probele nu sunt deloc usoare si nu menajeaza pe nimeni, asa ca nu toata lumea este facuta pentru o astfel de rezistenta. 

„Survivor” a marit premiul anul acesta, dar si probele se resimt la o alta intensitate. Startul i-a lovit din plin pe cei care mai aveau o mica speranta ca, totusi, competitia nu este chiar asa cum se vede la televizor. Dupa ce au simtit pe propria piele ca nu este usor sa lupti pentru supravietuirle, verigile slabe au ales sa plece pentru a nu dezechilibra echipa. 

Din cauza fricii de a mai intra pe traseele de pe insula dominicana, Liviu a ales sa plece acasa si sa-si urmareasca colegii de acasa. Razboinicul a marturisit ca cel mai bine pentru echipa lui este ca el sa paraseasca competitia si sa fie inlocuit de cineva care isi doreste sa faca parte din concurs.

„Consider ca noi ne-am format ca un pumn si daca un deget se rupe el trebuie pansat. Consider ca acel deget am fost eu. Si cel mai bun pansament pentru mine ar fi inlocuirea mea sau parasirea concursului. Consider ca nu pot sa ma numesc un bun supravietuitor. Cum ar fi Faimosii, ei au supravietuit mai mult decat noi. Mi-e frica sa mai intru pe traseu din anumite motive. Nu vreau sa ii trag in jos si pe colegii mei. Vreau sa ii sustin si in locul meu poate merita cineva mai mult decat mine sa intre”, a spus Liviu Mihalca.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005548 (s)