News Flash:

Cine este Hayat Boumeddiene, cea mai cautata femeie din lume. Imagini cu sotia teoristului Amedy Coulibaly - VIDEO

11 Ianuarie 2015
1330 Vizualizari | 0 Comentarii
Hayat Boumeddiene, sotia lui Amedy Coulibaly, este cautata de autoritatile din lume, dupa ce au aparut informatii potrivit carora aceasta a parasit teritoriul Frantei si s-ar afla in Turcia sau Siria. Imagini cu Hayat Boumeddiene si Amedy Coulibaly in timp ce pozau cu diferite arme au fost publicate de presa franceza.
Hayat Boumeddiene si Amedy Coulibaly au locuit intr-un apartament situat deasupra unui restaurant indian aproximativ cinci ani, potrivit unui vecin care vrea sa-si pastreze anonimatul, informeaza CNN.
Boumeddiene, in varsta de 26 de ani, purta intotdeauna val islamic integral, iar cei soti erau adesea vazuti impreuna deplasandu-se cu un scuter.
Hayat Boumeddiene era originara din Villiers-sur-Marne, Franta, si mai avea sase frati. Mama ei a murit cand aceasta avea 8 ani, iar ea si unii dintre frati au fost dati in ingrijirea statului.
Conform Le Parisien, femeia ”s-a casatorit religios” cu Amedy Coulibaly in 2009. Anul urmator, Amedy Coulibaly si Cherif Kouachi au fost implicati in tentativa de eliberare a unui algerian care era inchis pentru atentatele de la metrou din 1995.
Coulibaly a facut inchisoare, in timp ce pentru Cherif kouachi nu au existat suficiente probe pentru condamnare.
Mai multe fotografii publicate de presa franceza o arata pe Hayat Boumeddiene in timp ce trage cu arbaleta sau purtand un val islamic integral, care ii acopera intregul corp, cu exceptia ochilor.
In imagini femeia apare si alaturi de sotul ei, Amedy Coulibaly.
”Se pare ca partenera lui Cherif Kouachi a sunat-o de peste 500 de ori pe Hayat Boumeddiene, ceea ce confirma legatura dintre cupluri”, a declarat procurorul Francois Moulins.
Se pare insa ca Hayat Boumeddiene nu se afla pe teritoriul Frantei la momentul comiterii atentatelor.
Hayat Boumeddiene a trecut prin Turcia, insa nu a fost arestata de catre autoritatile de la Ankara "in lipsa unor informatii din partea Parisului", a declarat o sursa turca, citata de AFP.
"Ea a intrat in Turcia pe 2 ianuarie (...). Noi credem ca ea a fost la Urfa (sud-est) o saptamana mai tarziu, insa nu avem dovezi. In prezent, suspecta se afla probabil in Siria", a declarat sursa citata, mentionand ca tanara avea un bilet de avion pentru cursa Madrid-Istanbul.
 Potrivit acestei surse, autoritatile turce nu au arestat-o pe Hayat Boumeddiene, deoarece nu au fost informate de catre autoritatile franceze privind "caracterul periculos" al acesteia.
"Nu a avut loc niciun schimb de informatii care ne-ar fi permis sa impiedicam (intrarea ei in Turcia)", a adaugat aceasta sursa din domeniul securitatii.
"Daca am fi avut informatii la timp, am fi putut sa o extradam", a subliniat ea.
Mediafax.ro 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008674 (s)