News Flash:

Cine a fost Matteo Cassani, managerul Enel care s-a sinucis aruncandu-se de pe cladirea companiei

27 Noiembrie 2014
1387 Vizualizari | 1 Comentarii
Matteo Cassani
Matteo Cassani, fostul director general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia, care a murit joi dupa ce s-a aruncat de pe cladirea Enel din Bucuresti, avea 42 de ani, fiind stabilit in Romania de mai bine de 10 ani.
Cassani a fost primul italian trimis de italienii de la Enel in Romania, acesta avand un rol esential in negocierile cu statul roman care au avut ca rezultat prima tranzactie facuta de Enel aici: preluarea la pachet in 2005 a fostelor Electrica Banat si Electrica Dobrogea, potrivit Ziarului Financiar.
La 42 de ani, Cassani era directorul general al companiilor de furnizare a energiei pe care Enel le are in Romania: Enel Energie si Enel Energie Muntenia. Prima functie pe care a ocupat-o in Romania a fost de director pentru dezvoltarea afacerilor, in 2004
Matteo Cassani era absolvent al Universitatii Politehnice din Milano, specializarea inginerie industriala. Portrivit informatiilor disponibile, Cassani era casatorit cu o romanca.
Enel a scos la vanzare, in aceasta vara, activele de productie energetica din Slovacia si pe cele de distributie si furnizare a energiei din Romania, in incercarea de a-si reduce datoriile, care ajunsesera la 43 miliarde de euro dupa primele sase luni din an. Grupul spera sa-si reduca povara cu 4,4 miliarde de euro pana la sfarsitul anului, folosind cashul din vanzari.
MEDIAFAX.ro 

matteo cassani e enel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006235 (s)