News Flash:

Cinci etape de suspendare pentru ACS Poli Timisoara: Canu - 3 etape, Dan Alexa - 2 etape

16 Iulie 2015
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
dan alexa2
Efectele incrancenarii din jocul dintre ACS Poli Timisoara si Pandurii Targu Jiu s-au dezbatut miercuri la Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal. Aici au fost dictate penalizarile pentru Gabriel Canu si antrenorul Dan Alexa.
Meciul din prima etapa a Ligii 1 face victime in cadrul echipei ACS Poli Timisoara. Comisia de Disciplina a FRF a dictat sanctiunile impotriva celor doi eliminati in aceasta partida. Este vorba despre Gabriel Canu, respectiv antrenorul Dan Alexa.
In ceea ce-l priveste pe Canu, acesta a primit cartonasul rosu dupa o intrare fara sens, violenta, asupra lui Roman, de la Pandurii. In urma incidentului jucatorul oltenilor a plecat cu ambulanta la spital, iar timisoreanul a luat drumul vestiarelor. Ca urmare a tensiunii aparute in joc, Dan Alexa a comentat un pic prea mult, in opinia arbitrului, si a fost trimis sa-si conduca echipa pentru ultimele minute ale meciului din tribune, scrie tion.ro.
Comisia de Disciplina FRF a decis: Canu va fi suspendat timp de trei etape, urmand sa piarda deplasarea de la Dinamo, iar antrenorul Dan Alexa va sta departe de banca de rezerve timp de doua etape.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004781 (s)