News Flash:

Cele mai bune alimente care curata ficatul de toxine

15 Ianuarie 2016
2129 Vizualizari | 0 Comentarii
ficatt

Din cauza stilului alimentar, dar si a stresului, tot mai multe persoane se confrunta cu probleme ale ficatului. Situatia este cu atat de grava cu cat multi dintre noi nu suntem constienti de acest lucru. De aceea, cea mai eficienta metoda prin care elinimi toxinele din organism este sa-ti detoxifiezi ficatul. Ficatul este responsabil cu filtrarea tuturor substantelor toxice din sange. Iata ce alimente sa incluzi in dieta ca sa-ti mentii ficatul in perfecta stare de functionare

Usturoi 

Usturoiul contine un numar mare de compusi sulfurici care activeaza enzimele ficatului responsabile cu eliminarea toxinelor. In plus,contine alicina si seleniu, doua elemente care protejeaza ficatul,potrivit doctorulzilei.ro.

Grapefruit 

Este unul dintre cele mai bogate fructe in vitamina C si antioxidanti, care curata ficatul natural.  De asemenea, contine un flavonoid numit naringenina care stimuleaza productia de enzime detoxifiante din ficat.

Ceai verde 

Ceaiul verde contine o mare cantitate de catehina, un antioxidant vegetal care s-a demonstrat ca are capacitatea de a elimina depozitele de grasime din ficat. 

Struguri

Strugurii au un efect puternic detoxifiant demonstrat de numeroase studii. De aceea a fost dezvoltata o terapie cu struguri care ajuta la tratarea mai multro boli.

Legume verzi 

Legumele verzi precum spanacul sau salata verde contin compusi care ajuta la detoxifierea ficatului si la neutralizarea metalelor grele care se acumuleaza in ficat.

 


toxinele ficatul usturoi grapefruit ceai verde struguri legume verzi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006199 (s)