News Flash:

Cel mai bun si ieftin tratament impotriva ridurilor! Costa mai putin decat orice crema de pe piata - Ti-o prepari singura, din 2 ingrediente

27 Februarie 2018
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
riduri fata

Exista un remediu extrem de eficient care poate fi facut din doar doua ingrediente: ulei de argan si vitamina E, pe care le gasesti in magazinele naturiste.
Potrivit specialistilor, uleiul de argan are rezultate uimitoare, indiferent de tipul de piele, inclusiv pentru acnee, eczeme, varicela sau psoriazis. Daca vei folosi acest tip de ulei pentru ochi, care are dublu efect anti-imbatranire si intinereste, te ajuta sa scapi de riduri si iti tonifiaza si catiefeleaza zona de sub ochi.

Mai mult, acesta e bun si pentru organism, nu are efecte doar in ritualurile de infrumusetare. Printre minunile pe care le face se numara: intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei sanguine si reducea colesterolului din sange.
Ca sa prepari remediul natural impotriva ridurilor din jurul ochilor ai nevoie de urmatoarele cantitati din cele doua ingrediente:
– 50 ml ulei de argan;
– 5 capsule de vitamina E.
Cum se prepara:
Se amesteca uleiul de argan cu capsule de vitamina E pana se obtine o compozitie omogena. Apoi se inmoaie dischetele in potiunea magica, dupa care le asezi in jurul ochilor. Lasa sa actioneze cu tot cu continut pentru 10 minute, timp in care te poti relaxa stand intinsa.

La final, indeparteaza dischetele de bumbac si maseaza usor pielea din jurul ochilor cu ajutorul degetelor.
Daca vei folosi contant acest ser natural pregatit la tine acasa, rezultatele nu vor intarzia sa apara! Cel mai indicat e sa aplici solutia, in cantitati mici, in fiecare seara. Utilizarea sa regulata va face pielea sa arate intinerita, mai elastica, matasoasa si stralucitoare.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006372 (s)