News Flash:

Cel mai bun mic dejun: sanatos, gustos si rapid

15 Februarie 2016
6370 Vizualizari | 0 Comentarii
micul dej
Obtinut in principal din arahide prajite si ulei, untul de arahide este foarte popular in Statale Unite, Australia, Marea Britanie, fiind apreciat din ce in ce mai mult si in Romania. Acest produs contine minimum 90% arahide si nu contine indulcitori artificiali, coloranti si conservanti.
Ca si alte produse, untul de arahide contine si el grasimi, insa, din fericire, 80% din acestea sunt nesaturate, ceea ce duce la scaderea nivelului de LDL colesterol in sange, prevenind aparitia afectiunilor cardiovasculare. Datorita gustului placut si proprietatilor nutritive, produsul este inclus in foarte multe diete de slabit si in cele pentru diabetici.

Contine un antioxidant puternic - acidul p-cumaric, nu contine colesterol. Untul de arahide natural nu contine uleiuri hidrogenate. In plus, reduce riscul aparitiei diabetului la femei datorita faptului ca mentine glicemia in limite normale.

Untul de arahide este un ingredient potrivit pentru micul dejun. Sandvis cu unt de arahide si banane in 2 pasi simpli este ideal pentru masa de dimineata. Aceasta gustare este foarte simpla si rapida. Nu aveti nevoie decat de cateva felii de paine pe care sa le prajiti, o banana (sau orice alt fruct), scortisoara si...unt de arahide, desigur! Pe o felie de paine se pun feliute de banana presarate cu un praf de scortisoara, iar pe cea de-a doua felie se intinde untul de arahide. Se combina cele doua felii si aveti pe loc un sandvis gustos si sanatos.

 


arahide prajite grasimi slabit diabetici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1106 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006583 (s)