News Flash:

Cei mai buni elevi au Colegiului National Banatean din Timisoara au fost premiati

4 Februarie 2016
1746 Vizualizari | 0 Comentarii
premii elevi
Premierea a avut loc la Gala de Excelenta a Colegiului National Banatean, desfasurata miercuri, in Aula Magna a Universitatii de Vest din Timisoara, eveniment ajuns la cea de-a treia editie.
A fost decernat si titlul de „Elevul anului“, ca recunoastere a activitatii exceptionale a doi tineri care pot fi considerati etalonul generatiei actuale care invata la Colegiul National Banatean.
La eveniment au fost invitati si absolventi ai Colegiului National Banatean, astazi personalitati ale Timisoarei.
In total au fost premiati 40 de elevi, cu medii foarte mari, care au participat la diferite concursuri, unde au luat premii. Invitati de onoare au fost si cei trei elevi ai Colegiului National Banatean care au luat media 10, anul trecut, la Bacalaureat. Aproximativ 500 de elevi din scoala au participat la acest eveniment.
Diplome de merit au primit si profesorii. Astfel, a fost premiata profesoara Emilia Groza, Silvia Vert (37 de ani in Colegul National Banatean), Catalina Vintila (olimpica la Biologie cat timp a fost eleva a CNB) si Petru Balica. Si oficialitatile prezente la eveniment au primit diplome de merit, scrie tion.ro.
„Vreau sa va felicit pe toti elevii Colegiului Banatean, profesorii, conducerea, pentru seriozitatea de care dati dovada, rezultatele frumoase. Sunt convins ca cele patru cadre didactice si-au facut datoria cu prisosinta. Fiecare generatie trebuie sa-si aiba sansele sale. Tinerii trebuie sa gaseasca pozitii la care sa poata accede si sa-si demonstreze valoarea”, a spus primarul Timisoarei, Nicolae Robu.
Liderul CJ Timis, Titu Bojin, a fost si el premiat, si a avut o cerere… mai inedita – vrea sa-l vada pe directorul Colegiului, Sorin Ionescu… insurat.
„Sunt alaturi de ceea ce inseamna invatamantul timisean. Ii felicit pe cei care au emotii de-o viata. Una dintre masuri este aceea de a incerca sa trecem dincolo de ingamfarea noastra banateana si sa putem avea natalitate mai mare decat mortalitate. Sa incercam sa gasim solutia ca pana la toamna Sorin sa ne-o prezinte pe viitoarea doamna si in urmatorii ani… urmasii”, a spus Titu Bojin.
Dupa ce s-au terminat discursurile oficialitatilor s-a trecut la evenimentul important al zilei – premierea elevilor, pe langa cea a profesorilor care le-au indrumat pasii tinerilor.
Au fost premiati voluntarii, elevi care au excelat la diverse materii si, nu in ultimul rand, au fost adusi in prim-plan cei doi elevii ai anului.
Este vorba despre o eleva care a publicat o carte, o lucrare de istorie despre imaginea unui ziar dinainte de primul razboi mondial, si o eleva care a participat la un concurs de idei de afaceri la Paris, unde a iesit pe locul I. Premiile au constat in diplome, carti si plachete pentru cei doi elevi ai anului.
Premiantii Galei de excelenta – februarie 2016:
Toth Amelia – elevul anului
Popistas Bianca – elevul anului
Antoun Kouri – Matematica
Stan Maria – Informatica
Keri Ecaterina – Limbi Clasice
Andra Radu – Fizica
Dragomir Oana – Religie
Popovici Anca – Religie
Andrasoni Teodora – Istorie
Sion Alexandra – Istorie
Chincea Rebeca – Istorie
Adamut Tabita – Matematica
Albu Alexandra – Literatura
Ciobanu Cristina – Limba Engleza
Ionac Daniel – Istorie
Birta Andrei – Istorie
Malanik Stefan – Fizica
Neagoe Cara – Biologie
Lele Cristina – Biologie
Mois Alexandra – Economie/Matematica
Anadras Andreea – Logica
Vulpescu Ileana – Economie
Laza Maria – Economie
Jurca Andreea – Antreprenoriat
Vlasici Michael – Limba Germana
Itiniant Antonia – Geografie
Lupulescu Vlad – Matematica
Filip Raluca Nicoleta – Lingvistica
Copilu Tudor – Fizica
Alexa Bogdan – Informatica
Lazureanu Calin – Informatica
Catana Bogdan – Matematica
Demeter Tudor – Informatica
Bercea Ioana – Informatica
Lacrama Flavia – Limba Engleza
Ghituica Irina – Limba Engleza
Voluntarul Anului – Echipa Sanitarii Priceputi
Premiul Consiliului Elevilor – Bacila Ioana
Premiu Special – Redactia Revistei Ecologica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006147 (s)