News Flash:

Ceaiul care previne raceala - Intareste sistemul imunitar, previne infectiile si echilibreaza digestia

17 Februarie 2018
910 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceai

Pe piata se gaseste un ceai care echilibreaza digestia, intareste sistemul imunitar si previne infectiile. Este usor de preparat si costa mult. Probabil, te intrebi daca este vorba despre ceaiul de tei sau de menta. Nu, vorbim despre un alt sortiment!

Ceaiul de rozmarin intareste sistemul imunitar intr-un mod miraculos si te pregateste pentru venirea primaverii. Este un remediu natural extraordinar, care pe langa faptul ca are grija de sistemul tau de aparare, imbunatateste digestia si previne infectiile.

Ceaiul de rozmarin este bine cunoscut pentru proprietatea sa de a imbunatati functiile sistemului digestiv. Atunci cand te simti balonata sau ai dureri abdominale, ceaiul de rozmarin este remediul eficient care  te va ajuta sa iti echilibrezi digestia. Poate fi consumat ca si remediu pentru orice tip de probleme digestive.

Cea mai importanta proprietatea a cestui ceai minune este aceea de a imbunatati functiile sistemului imunitar. Proprietatile sale antiinflamatorii si antioxidante imbunatatesc starea generala de sanatate si ajuta organismul sa se protejeze de toti factorii externi care il afecteaza. O cana de ceai de rozmarin in fiecare seara te poate proteja de raceala, gripa si infectii. Totodata, cu ajutorul acestui ceai poti tine la distanta durerile de cap si migrenele si iti poti creste puterea de concentrare.

Acest tip de ceai poate fi folosit cu succes si pentru uz extern, fiind un remediu eficient pentru iritatiile pielii. Trateaza cu succes diferite probleme precum psoriazis, eczeme si alte probleme de acest gen si imbunatateste circulatia.  Este ideal pentru persoanele cu ten gras, sensibil si acneic. Spala-te in fiecare dimineata cu ceai de rozmarin si apoi tamponeaza fata usor cu un prosop curat din bumbac.

Clateste-te cu ceai de rozmarin atunci cand scalpul tau este iritat sau cand ai probleme cu matreata. Acesta incurajeaza cresterea firului de par si il intareste de la radacina. Pe langa acest lucru, ceaiul de rozmarin stimuleaza regenerarea celulelor pielii, fiind un agent anti-imbatranire foarte puternic.

Acest articol este scris cu scop informativ. Informatiile prezentate mai sus nu substituie necesitatea unui control medical.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006030 (s)