News Flash:

Ce trupe vor concerta la Music Travel Festival 2016, la Herneacova

6 Mai 2016
1313 Vizualizari | 0 Comentarii
Music Travel Festival
Line-up-ul Music Travel Festival a devenit si mai interesant dupa ce organizatorii au anuntat nume noi care vor urca pe scena, la Herneacova, in aceasta vara.
Astfel, la festival vom avea ocazia sa ne bucuram de concerte sustinute de trupe din Timisoara, dar si de reprezentatii ale unor artisti de talie nationala.
Pentru cei care vor sa evadeze din cotidian, Music Travel Festival pregateste un eveniment special care ii va scoate pe timisoreni din monotonia orasului si ii va muta in natura, oferindu-le muzica de cea mai buna calitate. Evenimentul are loc la Herneacova, la doar aproximativ 30 de km de Timisoara, in perioada 17 – 19 iunie.
Line-up-ul festivalul este deja unul destul de cuprinzator. Pana acum la Music Travel au fost confirmati: Bebe, Yoav, Ada Milea, Alexandru Usurelu, Basska, Beck Corlan, Emeric Imre, Fara Zahar, Golan, Grimus, Les Elephants Bizzares, Nopame, Suie Paparude, The Case, Robin and the Backstabbers si Teo Milea.
De asemenea, in aceasta saptamana, organizatorii au confirmat nume noi. Astfel, in perioada festivalului vom avea ocazia sa ne bucuram si de prestatii live oferite de: Alternosfera, Tapinarii, Mircea Vintila, Sonatic si Brum.
Un bilet pentru festival costa 69 de lei, urmand ca din 9 mai preturile sa creasca.

herneacova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005196 (s)