News Flash:

Ce spune Betty Salam despre asa-zisa despartire dintre Florin si Roxana Dobre

12 Decembrie 2017
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
salam si rox

Vestea ca Florin Salam si Roxana Dobre s-ar fi despartit i-a luat pe toti prin surprindere, cu atat mai mult cu cat cei doi par, de ani buni deja, a fi suflete pereche, iar manelistul spune, de fiecare data cand are ocazia, ca bruneta i-a oferit linistea de care avea nevoie.
Cu toate acestea, in urma cu putin timp, o parte a presei a anuntat ca cei doi s-ar fi despartit, iar Roxana Dobre ar fi fugit de acasa. Lucru care insa este infirmat cu tarie de Betty, fiica manelistului si, totodata, apropiata de Roxana.
”Nu este nimic adevarat, ei se inteleg foarte bine, nu au niciun fel de probleme. Se iubesc, se inteleg perfect si nu s epune problema sa se intample asa ceva”, ne-a spus Betty Salam. 
Florin Salam si Roxana Dobre s-au distrat, de curand, la munte
In urma cu o saptamana, Roxana Dobre si Florin Salam au fost plecati la munte, impreuna. Chiar daca manelistul a dorit sa petreaca mai mult timp in camera unde erau cazati, iubita sa a preferat sa se distreze. Roxana Dobre considera ca nu poate sta departe de iubitul ei si ca relatia lor este perfecta asa cum e.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011938 (s)