News Flash:

Ce se va intampla cu garajele din Complexul Studentesc Timisoara?

25 Octombrie 2015
1783 Vizualizari | 0 Comentarii
garaje timisoara1

A amenintat ca intra cu buldozerele in garajele din Complexul Studentesc, unde au fost dezvoltate adevarate afaceri in sprijinul studentilor, numai ca proprietarii „au cam uitat” sa plateasca taxa de ocupare a domeniului public. Vorbim despre primarul Timisoarei, Nicolae Robu, care a fost nevoit sa o lase mai moale cu demolarea constructiilor si sa urmareasca procedura legala. Aceasta dupa ce a anuntat ca din 1 octombrie ar putea incepe „marea demolare” a celor 20 de garaje din dreptul caminelor studentesti, pe partea cu Bulevardul Eroilor.

„Vom demola toate garajele care sunt in partea dinspre bulevardul Eroilor. Acolo sunt o multime de garaje unde functioneaza fara nicio autorizatie diverse unitati comerciale. Toate le vom demola si schimbam aspectul zonei. In momentul de fata, cei ce au acele garaje, fac activitati pur private acolo. E teren public, vom vedea cate locuri de parcare vom amenaja. De dorit ar fi ca, in timp, sa dispara betoanele dintre camine si in locul lor sa avem peste tot spatii verzi. Dar noi intelegem ca e nevoie si de locuri de parcare si nu putem sa le desfiintam pana nu venim cu o alternativa”, spunea, la sfarsitul lunii septembrie, primarul Nicolae Robu.

Iata ca treburile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, asa ca primarul mai asteapta demolarea. Cei care si-au deschis afaceri in garaje sunt notificati acum sa puna lacatul si sa goleasca constructiile.


bulevardul eroilor nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008044 (s)