News Flash:

Ce Nu trebuie sa faci de Revelion pentru a avea noroc tot anul

31 Decembrie 2015
1346 Vizualizari | 0 Comentarii
de anul nou
Oamenii din intreaga lume au adoptat mai multe obicieiuri pe care le practica inprag de an nou si despre care cred ca le vor purta noroc, printre acestea aflandu-se dansul in aer liber pentru sanatate si noroc sau umplerea portofelelor cu bani pentru un an prosper. In noaptea dintre ani si pe 1 ianuarie nu se plange. Traditia spune ca aceia care plang in prima zi a anului vor avea un an cu evenimente triste. Totodata, cine este politicos si manierat de Anul Nou va fi tot timpul asa, de aceea se spune ca in noaptea de Revelion trebuie evitate atat discutiile in contradictoriu si limbajul licentios sau brutal, cat si povestirile cu fantome sau morti.
Se crede ca Anul Nou trebuie sa te prinda cu haine noi pentru ca in urmatoarele 365 de zile sa primesti cat mai multe cadouri. De asemenea, pentru un an norocos si plin de iubire sunt de preferat hainele rosii, rosul fiind considerat culoarea veseliei si a dragostei. In mai multe tari, printre care si Romania, oamenii nu imprumuta bani, bijuterii sau alte obiecte de pret in prima zi din an si nici nu platesc datorii sau taxe, nu duc gunoiul si nu ofera daruri, toate acestea fiind semne de saracie in anul ce abia incepe. Unii merg chiar mai departe cu superstitia si, daca sunt nevoiti sa scoata ceva din casa, cheama pe altcineva in acest sens. 
Se spune ca pentru un an imbelsugat este bine ca la miezul noptii pe masa sa fie pahare si farfurii pline, iar fiecare mebru al familiei sa aiba bani asupra sa. Paharele, farfuriile si buzunarele goale sunt semnele unui an sarac. Se spune ca daca speli vasele in prima zi a anului, cineva drag va muri. Mai zelosi, unii nu isi spala nici parul pe 1 ianuarie. Se spune ca aceia care lucreaza in prima zi a anului au mai multe sanse de a avansa in cariera in perioada urmatoare. Paradoxal, inceperea proiectelor noi in prima zi din an aduce ghinion. Daca nu doriti sa fiti datori tot anul ce vine, incercati sa va platiti datoriile pana la miezul noptii.

 


obicieiuri noroc sanatate prosper
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008957 (s)