News Flash:

Ce incasari au femeile care aplica pentru angajari in videochat la un studio non-adult?

25 Ianuarie 2021
881 Vizualizari | 0 Comentarii
angajari videochat

Traiul in Romania nu este usor pentru persoanele care nu provin din familii instarite. Salariile sunt, de regula, modeste, iar preturile sunt mari, asa ca poate fi din ce in ce mai greu sa faci fata la cheltuielile lunare.

O masina cocheta, o haina de calitate sau o vacanta relaxanta pot reprezenta un lux, atunci cand salariul te ajuta doar sa supravietuiesti. Din fericire, situatia se poate schimba daca vei aplica pentru angajari in videochat la un studio non-adult (glamour). Vei putea duce un trai bun, fara griji financiare!

De ce non-adult?

Pentru ca nu va fi necesar sa apelezi la nuditate. Modelele non-adult au o activitate placuta si distractiva, bazata pe conversatii online, fara sa renunte la haine sau sa faca ceva cu care nu s-ar simti confortabil.

Daca vei aplica pentru angajari videochat la Studio 20, un studio glamour cu renume, te vei putea mandri cu incasarile tale, deoarece le vei obtine prin inteligenta si sarmul personal. Vei avea o profesie similara cu cea de psiholog, motiv pentru care nu vei avea niciun motiv sa te rusinezi cu ceea ce faci.

In cazul in care esti o fire sociabila si vesela, cu siguranta te vei integra rapid in echipa unui studio. Vei deveni confidenta admiratorilor tai si vei purta zilnic conversatii interesante cu ei!

Cat poti castiga in calitate de model non-adult?

Poate ca ai impresia ca barbatii apeleaza la site-urile de videochat doar pentru a-si satisface fanteziile erotice, iar acest lucru este partial adevarat. Unii barbati isi doresc intr-adevar nuditate din partea modelelor, dar altii vor sa discute cu o femeie inteligenta si atragatoare, care sa nu ii judece.

De aceea, incasarile modelelor non-adult sunt la fel de mari sau pot chiar depasi incasarile celor adult. Totul depinde de ambitia si implicarea de care dau dovada. Modelele glamour pot castiga peste 10.000 de dolari pe luna daca sunt perseverente si isi dau silinta sa ajunga printre modelele de top.

Prin urmare, pentru a te bucura de incasari de mii de dolari pe luna, este important sa fii implicata in ceea ce faci, la fel ca in cazul oricarui alt job.

Ce alte beneficii poti avea daca aplici pentru angajari in videochat?

Meseria de model online vine la pachet cu multe beneficii care te vor face sa te simti rasfatata si apreciata. Iata ce avantaje ofera Studio-20.ro, cel mai mare studio non-adult din tara:

1. Venit minim garantat de 5000 de Lei. Indiferent de performantele tale, vei primi aceasta suma de bani in primele 3 luni de activitate.

2. Transport cu limuzina. Vei fi dusa si adusa de la studio cu o limuzina, fara sa fii nevoita sa te deplasezi cu mijloacele de transport in comun.

3. Sprijin financiar. Daca vei avea nevoie de haine si produse de machiaj, studioul te va ajuta sa le achizitionezi.

4. Training. Specialistii in domeniu te vor invata tot ce trebuie sa stii despre meseria de model online.

5. Cursuri gratuite. Vei avea ocazia sa inveti sau sa aprofundezi cunostintele de limba engleza, cultura generala si machiaj.

6. Bonusuri in functie de experienta si performanta. Comisionul standard de 50% din incasari poate ajunge la 75% cu ajutorul bonusurilor.

7. Asigurari private. Vei avea acces la cele mai bune servicii medicale si stomatologice.

Acestea fiind spuse, daca vrei sa devii independenta financiar si sa te bucuri de avantajele mentionate mai sus, aplica pentru angajari in videochat la un studio glamour cu renume!

 

Galerie Foto

angajari_videochat_2_
sprijin financiar training cursuri gratuite asigurari private
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006303 (s)