News Flash:

Ce filme pot vedea timișorenii în octombrie la Cinema City

7 Octombrie 2020
1060 Vizualizari | 0 Comentarii

Made in Italy

O comedie plină de emoție, plasată în romantica Toscana, despre artistul boem londonez Robert (Liam Neeson) care se întoarce în Italia cu fiul său înstrăinat, Jack (Micheál Richardson) pentru a vinde casa pe care au moștenit-o de la regretata lui soție. Nici unul dintre ei nu se așteaptă să găsească vila, cândva splendidă, într-o deplorabilă stare de decădere.

Jack, un manager de galerie de artă de succes și ambițios, se confruntă cu posibilitatea de a pierde tot ceea ce a construit, întrucât soția sa, Ruth (Yolanda Kettle), intenționează să-l părăsească, luând galeria, inima și sufletul lui cu ea. Singura speranță a lui Jack este să vândă rapid casa veche din Toscana a familiei lor, dar, pentru a reuși, el trebuie să ia legătura cu tatăl său înstrăinat, Robert - o misiune mai ușor de spus decât de făcut.


Cei doi ajung în Toscana și încep lucrul la casa dărăpănată. Renovările merg prost, iar tatăl și fiul nu sunt niciodată de acord, și asta nu ar fi prima dată. Lipsa experienței în bricolaj a lui Robert îl determină să caute ajutorul unor localnici, dar pentru Jack, starea casei pare să oglindească căutarea dureroasă a unor amintiri mai fericite cu mama sa din copilărie. În calea lui Jack apare, însă, promisiunea iubirii... Jack se îndrăgostește de Natalia, o tânără bucătăreasă italiană frumoasă și vivace, care face minuni culinare atât pentru trup, cât și pentru suflet în trattoria ei din sat. Totul pare să meargă bine, până când în peisaj apare fostul soț al Nataliei, care, prin crizele sale de gelozie va amenința relația abia înfiripată între cei doi tineri.

Casa începe să înflorească în căldura toscană, Jack încearcă în sfârșit să se confrunte cu durerea din ziua care i-a schimbat viața, aceea a morții mamei lui, și se pare că și Robert trebuie să facă ceva cu secretele pe care le-a păstrat în vilă. Robert și Jack trebuie să fie în sfârșit sinceri unul cu altul, dacă vor să-și construiască un viitor împreună. Dar viitorul pare deja altfel acum, spre surprinderea lor.

Trailer: www.cinemagia.ro/trailer/made-in-italy-23015/

Un hoț cinstit / Honest Thief

Un hoț cinstit este povestea unui spărgător de bănci cu vechime care vrea să se predea fiindcă s-a îndrăgostit. Dar totul se complică din cauza a doi agenți FBI corupți care pornesc pe urmele lui, hotărâți să-l elimine și să-i fure banii pe care acesta intenționa să-i dea înapoi.

 

Tom (Liam Neeson) poate fi descris în multe feluri, dar, în principal, este un hoț faimos și un romantic nou-convertit la iubire. Sentimentele sale pentru Annie (Kate Walsh) l-au făcut să vrea să repare greșelile trecutului și să lase în urmă viața de infractor. Deși a operat întotdeauna cu integritate și principii, jafurile sale fiind în exclusivitate fără violențe, nu vrea ca relația lui să se construiască pe minciuni. Se decide să se predea FBI-ului și să dea înapoi banii pe care i-a furat, în schimbul unei înțelegeri care să-i permită o sentință mai ușoară și un cazier curat.


Când sună la biroul FBI din Boston ca să stabilească o întâlnire pentru a mărturisi, agenții Baker (Robert Patrick) și Meyers (Jeffrey Donovan) iau în derâdere apelul lui, despre care sunt convinși că e o farsă. Cei doi își dau seama, însă, că Tom nu glumește și își fac un plan ca să pună mâna pe banii lui, convinși că asta e șansa vieții lor. Așa începe un joc de-a șoarecele și pisica, unde răul și binele se întrepătrund, dragostea fiind singura care arată drumul cel bun.

 

Trailer: www.cinemagia.ro/trailer/honest-thief-23003/

 

Greenland: Cursa pentru supraviețuire / Greenland

O familie luptă pentru supraviețuire atunci când o cometă cu dimensiuni uriașe pune în pericol existența vieții pe Pământ.


John Garrity (Gerard Butler), soția sa Allison (Morena Baccarin) și fiul tânăr, Nathan, fac o călătorie periculoasă spre Groenlanda, singura lor speranță pentru supraviețuire. Pe fondul unor știri terifiante despre distrugerea orașelor din întreaga lume de fragmente ale cometei, familia experimentează tot ce este mai bun și cel mai rău în umanitate, în timp ce luptă împotriva panicii din ce în ce mai mari și infracțiunilor numeroase din jurul lor. Pe măsură ce numărătoarea inversă către apocalipsa globală se apropie de zero, călătoria lor incredibilă culminează cu un zbor disperat, în ultima clipă, către un posibil refugiu sigur.

Trailer: www.cinemagia.ro/trailer/greenland-23065/

Salvați de Crănțănei / Animal Crackers

Viața lui Owen se învârte plictisitor în jurul activității sale de testare a crănțăneilor pentru animalele de companie, așa că nu mai are prea mult timp pentru iubita lui soție și pentru simpatica lor fiică. Dar când unchiul său de care nu mai știa nimic de multă vreme îi lasă moștenire un circ ambulant, Owen își poate împlini visul avut din copilărie, acela de a călători cu circul.

Circul și-a pierdut însă strălucirea de altădată: nu mai are animale, iar membrii trupei sunt prea bătrâni pentru a mai face giumbușlucuri pe arenă. Cu toate acestea, unchiul lui Owen are un secret care le poate rezolva toate problemele, dar cu o singură condiție. Într-o cutie misterioasă, se găsesc crănțănei magici care pot transforma pe oricine în animalul pe care îl doresc pe scenă. Dar, mai întâi, Owen și familia lui trebuie să-l învingă pe maleficul frate al unchiului lor, care, din păcate, cunoaște secretul crănțăneilor magici și dorește să-l țină doar pentru el.

 Trailer: www.cinemagia.ro/trailer/animal-crackers-23011/

Trolii descoperă lumea / Trolls World Tour

Anna Kendrick și Justin Timberlake își împrumută din nou vocile pentru continuarea marelui succes internațional din 2016, Trolii, într-o aventură cu totul specială - Trolii descoperă lumea.

De data aceasta, trolii vor ajunge acolo unde nimeni din universul lor nu a ajuns vreodată! Poppy (Kendrick) și Branch (Timberlake) vor descoperi că există șase triburi diferite de troli răspândite în șase ținuturi diferite, care sunt fanii a șase stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, clasică și rock. Așadar, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă!

Membră a elitei hard-rock, regina Barb (Rachel Bloom), ajutată de tatăl ei, regele Murmur (Ozzy Osbourne), vrea să distrugă toate celelalte genuri de muzică, pentru ca rock-ul să fie rege. Pentru că miza e soarta întregii lor lumi, Poppy și Ciot, alături de prietenii lor Măricel (James Corden), Mătăsica (Caroline Hjelt), Bumbăcica (Aino Jawo), Cooper (Ron Funches) și Greg Diamond (Kunal Nayyar), pornesc într-o călătorie prin celelalte ținuturi, pentru a uni toți trolii în armonie împotriva lui Barb, care caută să-i umbrească pe scena muzicală a trolilor.

Trailer: www.cinemagia.ro/trailer/trolls-world-tour-22473/

 

 


trailer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007620 (s)