News Flash:

Cateva motive pentru care partenerul tau te-a inselat sau o va face

2 Ianuarie 2018
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop dragobete

Nu toti barbatii sunt infideli. Studiile in domeniu arata ca doar 12% dintre barbati isi insala partenerele indiferent de alti factori. Bineinteles nu trebuie sa pierdem din vedere ca  exista si femei care insala.
Revenind la infidelitatea barbatilor este foarte important sa precizam un aspect ce merita mentionat. Dincolo de alte posibile cauze care determina un barbat sa insele, este foarte importanta perceptia acestuia cu privire la infidelitate. Felul in care este privita infidelitatea masculina de catre familia de origine sau de catre persoanele importante din viata lui, modelele,  isi va pune serios amprenta asupra alegerii sale in privinta posibilelor aventuri.
Daca infidelitatea este privita ca fiind ceva normal, daca tatal viitorului barbat isi insela sotia, nu este de mirare ca acest comportament va fi intalnit si in randul viitorului barbat si va fi justificat ca fiind un comportament normal.
Dimpotriva, daca fidelitatea a fost privita ca o mare calitate si apreciata, barbatul nu va lua in calcul o posibila aventura niciodata.  De asemenea, daca un barbat pe care baietelul il admira este un mare crai, atunci cand va creste, baietelul isi va dori sa fie si el la fel.
Daca, din contra, fidelitatea este o mare calitate, barbatul nu va lua in calcul aceasta posibilitate aproape niciodata.
Pe langa aspectul, foarte important, legat de credinta vizavi de infidelitate, sunt si alte aspecte care determina uneori barbatii sa calce stramb.
Uneori, slaba comunicare sau lipsa acesteia determina barbatul sa caute o rezolvare in afara cuplului. Acest lucru se intampla mai ales atunci cand nu exista sau nu mai exista o dorinta reala de a rezolva problemele sau de a merge mai departe impreuna. In acest caz, infidelitatea devine instrumentul care va asigura iesirea din relatie, in cazul in care partenera afla si nu iarta.
Alteori se intampla ca asteptarile legate de intimitatea relationala sa fie total nerealiste si astfel sa apara dezamagirile. De aici pana la a cauta altceva in afara relatiei nu mai este decat un pas.
Indiferent de motivul care sta la baza producerii infidelitatii, comunicarea ramane cheia. Comunicarea despre ceea ce va doriti, aveti nevoie, asteptati. Numai comunicand veti putea impiedica instalarea rutinei si a monotoniei inrelatia voastra de cuplu.
Amintiti-va, mereu, cum era relatia voastra la inceput si cum erati si voi, si analizati cat de mult v-ati distantat de la telul vostru comun de a fi fericiti in aceasta relatie. Daca observati ca partenera nu va mai atrage si nu va mai doriti o relatie, cel mai corect pentru amandoi este sa discutati despre aceasta inainte de a calca stramb.
Daca sunteti partenera unui barbat care va insala si ramaneti in relatie pentru ca aveti credinta ca toti barbatii insala, va inselati voi insele.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1859 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005035 (s)