News Flash:

Cate operatii are Nicole Cherry? ”Prima operatie am facut-o cu acordul parintilor”

20 Octombrie 2021
473 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Dupa ce si-a asumat etnia, Nicole Cherry nu mai are nimic de ascuns fata de fani. Cei care o urmaresc de mult timp stiu ca aceasta s-a transformat destul de mult, iar asta i se datoreaza in mare parte si medicului estetician. Pentru a pune capat speculatiile, Nicole a decis ca cel mai bine este sa recunoasca de cateva ori a trecut pragul cabinetului estetic.

Subiectul legat de operatiile estetice a fost mereu unul foarte discutat in comunitatea de fani ai lui Nicole Cherry. Inca de cand a afirmat ca a apelat la interventii la nivelul gusei pentru ca nu se simtea comod in poze, fanii au inceput sa speculeze din ce in ce mai mult. Pentru a-i lamuri pe toti si pentru a spulbera orice dubiu, Nicole a vorbit deschis despre toate interventiile ei estetice.

”Nimeni nu este perfect. Am zile in care imi gasesc mai multe defecte decat in altele. Da, normal. Fiecare este liber sa faca ce considera ca il ajuta sa fie fericit si multumit cu propria persoana, nu vad nimic rau in asta. Nu sunt genul de persoana sa minta, mi-am pus silicoane la 19 ani, cu acordul parintilor.

Mama Natura n-a fost generoasa cu mine si am luat in considerare mereu aceasta optiune pana cand chiar am avut curajul si varsta necesara sa trec prin aceasta procedura. Nu am niciun regret. Cred ca totul in viata se intampla cu un motiv si chiar daca acel motiv nu este clar pe moment, se dezvaluie in timp. Nu as fi fost persoana care sunt si nu m-as afla in acest punct in care ma aflu acum daca as schimba ceva din trecutul meu”, a spus Nicole pentru cancan.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006292 (s)