News Flash:

Carmen Tanase ii interzice fiului ei sa se casatoreasca. „Nu este cazul”

18 Ianuarie 2022
646 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Tanase

Carmen Tanase este una dintre cele mai vocale actrite de la noi. Aceasta nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume, indiferent ca era vorba despre prietenii ei sau despre familie. Recent, Carmen a dat din casa cateva detalii care le-au pus pe ganduri pe tinerele domnisoare, aspirante la inima baiatului ei, Tudor. Actrita ii interzice acestuia sa se casatoareasca si se pare ca are motive intemeiate sa faca asta.

In timp ce unele se gandesc cum sa devina deja bunici, Carmen Tanase exclude ideea de casatorie in ceea ce il priveste pe fiul ei, Tudor. Cei doi au o relatie foarte apropiata, dar cand vine vorba de reguli, actrita este foarte vehementa. Carmen Tanase este de parere ca nu este cea mai buna perioada pentru o nunta, iar actrita nu-si doreste nici sa devina bunica, desi pana mai ieri vedeta isi dorea acest lucru.

''Nu este cazul. Nu acum'', a declarat Carmen Tanase pentru impact.ro.
''Fiul meu are o viziune diferita dintotdeauna. Cand era mic avea o preocupare. Citea tot. Avem in casa niste mii de volume. Nu l-a invatat nimeni. Nu am niciun merit in treaba asta. A trecut prin toate etapele posibile. Vorba lui: mediul online nu mai este nicio surpriza pentru el. Sunt deja mancate. Pe mine ma cearta ca ma uit la televizor. Este mai informat decat majoritatea celor care apar la televizor'', a declarat actrita, potrivit viva.ro

Momentan, Tudor nu a declarat nimic, dar avand in vedere ca isi respecta mama enorm, cel mai probabil se va conforma pana cand va primi acordul. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007766 (s)