News Flash:

Carmen Dan, ATACATA DUR!

15 August 2017
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen dan ilf3a2o47k
Vaduva unei vedete din Romania a fost foarte deranjata de situatia pensiilor asa ca a publicat pe Facebook un mesaj foarte dur la adresa lui Carmen Dan, ministrul de Interne.

Cornelia Patrichi a fost foarte deranjata de faptul ca ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus ca cei care au lucrat in Ministerul de Interne si cel al Apararii sunt mai speciali, scrie bugetul.ro.

„Carmen Dan a spus ca acesti oameni sunt intr-adevar speciali si merita aceste privilegii! Speciali pentru cine? Speciali pentru ce? Si eu sunt speciala, si tu esti special, prietene, si noi suntem speciali, si voi, oameni buni, sunteti speciali! Nu decizi tu, Carmen Dan, cine e special!”, a scris Cornelia Patrichi pe o retea de socializare.

„Stiti cum ma simt? Fraiera, batjocorita, hartuita, neputincioasa. Pentru sanatatea mea o sa imi bag capul in nisip, sa nu mai vad, sa nu mai aud”, a mai adaugat vaduva.

„Cand ma gandesc ca mie mi-au oprit indemnizatia de liber profesionist (de 363 lei) pentru ca am depasit venitul lunar de 1250 de lei cu cativa „gologani”. Cred ca statul are grija de mine sa nu fac excese si sa fiu sanatoasa”, a scris Cornelia Patrichi, sotia regretatului Cornel Patrichi.

situatia pensiilor carmen dan cornelia patrichi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1082 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004524 (s)