News Flash:

Candidatii PNL la functia de primar al Resitei au devenit presedinti unici ai organizatiilor la Resita si Otelu-Rosu

25 Decembrie 2015
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria resita
Candidatii PNL Caras-Severin la functia de primar al municipiului Resita si respectiv al orasului Otelu-Rosu au devenit presedinti unici ai organizatiilor liberale din localitatile respective, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, copresedintele organizatiei judetene a PNL, Marcel Vela. 
'Am stabilit oficial candidatii pentru fotoliul de primar, in urma sondajelor de opinie si care, in baza deciziei Consiliului National, au devenit presedinti unici in localitatile respective. Dupa cum stiti, la nivel central s-a luat decizia de a nu mai avea conduceri bicefale. La Resita, a fost votat drept candidat Ioan Popa, iar la Otelu Rosu, Magda Lungu. Ambii au fost numiti presedinti interimari la cele doua organizatii. Urmeaza efectuarea de sondaje de opinie acolo unde sunt mai multi candidati, pentru a ne clarifica noi, in interiorul partidului, si, evident, pentru a analiza pozitionarea candidatilor. Toti primarii PNL care se afla in prezent in functie au solicitat, pentru ca au dreptul de preemptiune, manifestandu-si dorinta de a candida din nou', a precizat Marcel Vela. 
In aceste sondaje de opinie sunt masurati si potentialii candidati care nu sunt membri ai PNL, deoarece, potrivit lui Marcel Vela, liberalii vor sa atraga spre partid si oameni care nu au mai facut politica, tehnocrati, vectori de imagine, dar care ar dori sa se implice si care pot fi alternative in orice competitie electorala. AGERPRES

magda lungu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006279 (s)