News Flash:

BREAKING NEWS: Plangere penala pe numele Vioricai Dancila. I se aduc acuze foarte grave, intre care si "inalta tradare"!

17 Mai 2018
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
dancila

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala pe numele Vioricai Dancila, premierul fiind acuzat de „inalta tradare“, potrivit unor surse ale ziarului „Adevarul“. Liderul PNL a refuzat sa comenteze, dar nu a infirmat informatia.

Plangerea pe numele Vioricai Dancila a fost depusa la Parchetul General. Potrivit unor surse „Adevarul“ motivele plangerii penale ar fi: inalta tradare, uzurparea functiei publice, divulgare de informatii nepublice si prezentarea cu rea-credinta de date inexacte presedintelui Romaniei in scopul ascunderii savarsirii unor fapte de natura sa aduca atingere intereselor statului.  Potrivit sursei citate, plangerea vine in contextul scandalului legat de inceperea procedurii de mutare a Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Pe aceasta tema, intre Guvernul condus de Viorica Dancila si presedintele tarii, Klaus Iohannis, nu a existat un dialog. Dancila si Liviu Dragnea, seful PSD, au fost cei care au anuntat intentia de a muta Ambasada Romaniei din Israel. 
Reactiile liberalilor „Nu va pot da un raspuns acum. Sunt in Iasi“, a fost singurul comentariu pe care l-a facut Ludovic Orban pentru „Adevarul“  Intrebat de „Adevarul“, Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, a precizat: „Nu am cunostinta de un astfel de demers, dar cu siguranta cred ca motive ar fi pentru a face o astfel de actiune. Motive ar fi de la dezinformarea presedintelui, divulgarea de informatii publice care nu trebuiau divulgate, uzurparea de calitati oficiale. Sigur, se poate ajunge pana la tradare, daca ne uitam la modul cum inteleg sa faca politica externa, fara consultarea obligatorie si legala a actorilor prevazuti de Constitutie“.
sursa: Adevarul.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008799 (s)