News Flash:

BREAKING NEWS: Gabriel Oprea poate fi urmarit penal

3 Februarie 2016
1219 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel oprea2
Senatorii au aprobat, miercuri, solicitarea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorului UNPR, Gabriel Oprea, fost ministru de Interne, acuzat de abuz in serviciu, decizia fiind luata cu 102 voturi "pentru", 30 voturi "impotriva" si un vot a fost anulat.
UPDATE ora 11:43 -  Senatorii au votat pentru solicitarea Justitiei
Votul a fost secret, cu bile, potrivit regulamentului. Rezultatul oficial al votului urmeaza sa fie anuntat in plenul Senatului.
UPDATE ora 11:23 - Senatorii au inceput votul asupra cererii de urmarire penala a lui Oprea
Senatorii au inceput, miercuri, votul asupra solicitarii DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorului UNPR Gabriel Oprea, fost ministru de Interne, acuzat de abuz in serviciu pentru folosirea coloanelor oficiale
La sedinta plenului si-au inregistrat prezenta 124 de senatori. Votul va fi secret, iar pentru incuviintarea solicitarii Justitiei este nevoie de votul majoritatii celor prezenti, in conditiile de cvorum. PNL si PSD au anuntat ca voteaza pentru cererea procurorilor.
UPDATE ora 11:19 - Oprea le-a cerut sentorilor sa aprobe ridicarea imunitatii sale parlamentare
Senatorul UNPR Gabriel Oprea le-a cerut, miercuri, senatorilor sa voteze pentru incuviintarea cererii de incepere a urmaririi penale impotriva sa, sustinand ca este in interesul sau ca adevarul sa iasa cat mai repede la iveala.
Oprea a spus, in plenul Senatului care va decide asupra solicitarii DNA, ca are obligatia fata de propria constiinta sa isi precizeze punctul de vedere fata de cererea procurorilor. "Vreau sa spun foarte clar ca cer sa votati pozitiv cererea de incuviintare a urmaririi penale (...) Este datoria procurorilor sa verifice orice suspiciune de incalcare a legii si este obligatia institutiilor sa faca lumina acolo unde existasemne de intrebare. Dupa cum stiti, imi mentin acest punct de vedere. Este in interesul meu pana la urma ca adevarul sa iasa la lumina in cel mai scurt timp", a spus Oprea. Mediafax.ro

senatorii dna gabriel oprea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005543 (s)