News Flash:

BRD a deschis o agenție în clădirea de birouri United Business Center 3 și completează oferta de servicii din Iulius Town

30 Iunie 2021
1244 Vizualizari | 0 Comentarii
BRD Iulius Town 01

Oferta de servicii din Iulius Town a fost diversificată cu o agenție BRD, situată la etajul întâi al clădirii de birouri United Business Center 3 (UBC 3). Agenţia a fost inaugurată recent și desfăşoară întreaga gamă de activităţi bancare adresate persoanelor fizice şi juridice, oferind o nouă experiență de banking timișorenilor.

Iulius Town a consolidat un mix de servicii care pune la dispoziția timișorenilor toate facilitățile necesare zilnic, într-un „oraș în oraș”: zone verzi, de socializare, de sport, educație, dar și multe altele, iar acestora li s-a adăugat, recent, un nou serviciu bancar. Astfel, la etajul întâi al United Business Center 3 s-a inaugurat o sucursală BRD, ce oferă o gamă largă de servicii financiare. În noul spațiu, BRD pune la dispoziția clienților săi toate categoriile de produse și servicii bancare, completată de zona 24H, unde clienții pot efectua non-stop multiple operațiuni, precum: alimentare cont, plăți facturi, depunere RON/EUR/USD, schimburi valutare în lei, retrageri de numerar sau interogări sold.

Programul de lucru al agenției este de luni până vineri, între orele 09:00 și 16:45, cu pauză între orele 13:00 și 13:30.

UBC 3, clădire în care își are sediul noua agenție BRD, face parte din rețeaua office a companiei IULIUS, care reunește la Timișoara o comunitate de peste 30 de companii multinaționale și mai mult de 5.000 de angajați. Aceștia au acces imediat la peste 450 de branduri internaționale și naționale, foodcourt, restaurante, fitness center, cinema multiplex cu 12 săli, inclusiv conceptul cinema VIP,  şi la o gamă variată de servicii.

Despre BRD

BRD - Groupe Société Générale operează o reţea de 569 de unități. Banca ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor, cu aproximativ 2,5 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 30.000 POS și aproape 1.400 ATM-uri. BRD este un jucător important pe piața creditelor pentru companii locale și multinaționale și este liderul pieței de factoring din România. Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii martie 2021, de 63,2 miliarde RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 133.000 de angajaţi în 61 de ţări şi peste 30 de milioane de clienţi, persoane fizice, companii și investitori instituționali, în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:

·       Retail banking în Franţa

·       Retail banking internaţional, Asigurări şi Servicii financiare pentru companii

·       Global Banking şi Soluţii pentru Investitori

www.brd.ro; Facebook BRD

Despre Iulius Town

Iulius Town este un amplu proiect de regenerare urbană, ce include funcțiuni de retail, office și entertainment și care a dat Timișoarei un imbold puternic, economic și social. Cu 102.000 mp și peste 450 de magazine, Iulius Town oferă cea mai mare suprafață de retail din țară, reunește cele mai noi concepte disponibile în Europa și branduri în premieră regională. Proiectul include o amplă comunitate de business, care este în continuă dezvoltare, iar cele trei clădiri de birouri operaționale cu spații office premium găzduiesc peste 30 de companii multinaționale, la care lucrează mai mult de 5.000 de angajați.

 

 

Galerie Foto

BRD_Iulius_Town_02
iulius town brd zona 24h non-stop ubc 3 iulius
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006104 (s)