News Flash:

Brandul italian de cosmetice PUPA MILANO va deschhide joi un magazin la IULIUS MALL TIMISOARA

30 Martie 2016
1782 Vizualizari | 0 Comentarii
PUPA Milano 01
Grupul Iulius a semnat un parteneriat cu retailerul italian PUPA Milano, prin care brandul de cosmetice va deschide doua magazine, la Iulius Mall Timisoara si Palas Mall Iasi.
Magazinul din Iulius Mall Timisoara se va inaugura joi, 31 martie 2016, iar cel din Palas Mall in vara acestui an. 
Magazinul din Iulius Mall Timisoara este situat la parter si, cu ocazia inaugurarii, le va oferi cate un lac de unghii de tip gel (cel mai dorit lac de unghii din Italia) primilor 100 de clienti. Totodata, in prima saptamana, cumparatorii vor beneficia de o reducere de 20% la achizitia celor patru produse „Best Seller” de pe piata italiana.
PUPA Milano se adreseaza femeilor care stiu sa aleaga, pasionale, libere si, in acelasi timp, fidele. O gama completa si diversificata de make-up, tratamente cosmetice intensive pentru fata si corp, parfumuri, articole pentru baie si dus, truse de machiaj si multe altele fac parte din oferta magazinului.
Brandul pune accent pe stralucire, inovare, cercetare, brevete exclusive, calitate a materiilor prime, precum si pe excelentul raport calitate-pret. PUPA Milano este o marca Micys Company, companie italiana infiintata in 1976, prezenta astazi in 70 de tari.
Despre grupul Iulius
Cu peste 330 de magazine, Iulius Mall Timisoara este cel mai mare mall din afara Bucurestiului. Clientii vor avea aproape de ei si mai multe branduri internationale, odata cu dezvoltarea ansamblului urbanistic multifunctional Openville, din proximitatea mall-ului. Astfel, zona se va transforma intr-un loc cosmopolit, care va include: sapte cladiri de birouri clasa A, peste 450 de magazine, restaurante si cafenele tematice, 15 sali de cinema multiplex, o zona de fresh market, sali de evenimente, cel mai mare parc suspendat din Romania, patinoar si carusel pentru copii in aer liber.
Inaugurat in mai 2012, ansamblul urbanistic Palas Iasi reprezinta cea mai mare investitie imobiliara din afara Bucurestiului, in valoare de peste 265 milioane de euro. Situat in centrul Iasului, ansamblul Palas este singurul proiect de tip mixed-use din Romania si include: peste 250 de magazine, sase cladiri de birouri clasa A, sali de evenimente, un hotel de 4* stele si un parc de 50.000 mp.

Galerie Foto

PUPA_Milano_02
grupul iulius pupa milano
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004955 (s)