News Flash:

Bijuterii cu tematica marina si accesorii pentru orice preferinte, la Expomineralia si Bag Expo, in Iulius Mall Timisoara

11 Mai 2016
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
expo
Expomineralia si Bag Expo revin la Iulius Mall Timisoara, incepand din 10 si pana in 15 mai, cu o multitudine de oferte. Vizitatorii pot alege accesorii potrivite garderobei lor pentru sezonul cald, dar si variante clasice, mereu de actualitate.
Expomineralia, targ de pietre pretioase si semipretioase, sta sub semnul podoabelor de inspiratie marina, ideale pentru vacanta de vara. Comori din adancurile marilor si oceanelor, precum recife coraligene, melci, scoici sau crustacee, constituie materia prima pentru bijuterii si decoratiuni diverse. Alaturi de acestea, alte aproximativ 150.000 de articole din roci, flori de mina, geode, cristale, lemn, pietre pretioase si semipretioase, care provin din peste 50 de tari ale lumii, reprezinta o oferta bogata si plina de stralucire. 
La Bag Expo, noutati de sezon pentru toate gusturile si ocaziile asteapta sa fie descoperite de pasionatii de moda. Targul reuneste peste 6.000 de articole, de la plicuri elegante, genti casual sau sport, trollere si genti de voiaj, serviete si genti diplomat, borsete, pana la portofele si diverse alte accesorii. 
Ambele expozitii sunt deschise zilnic, intre orele 10.00-22.00, la demisolul Iulius Mall. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008172 (s)